Ondanks dat ze een spiraaltje heeft wordt ze zwanger. Op de dag van bevalling wordt duidelijk waar het anticonceptiemiddel gebleven is - Curioctopus.nl
x
Ondanks dat ze een spiraaltje heeft…
Een groep forensisch wetenschappers laat het echte gezicht van Jezus zien Er was geen ruimte in de kamer, maar toch kwam er een benijdenswaardige oplossing

Ondanks dat ze een spiraaltje heeft wordt ze zwanger. Op de dag van bevalling wordt duidelijk waar het anticonceptiemiddel gebleven is

09 Mei 2017 • Door Skip
7.928
Advertisement

Wat is het laatste dat je als vrouw zou verwachten nadat je een spiraaltje hebt laten inbrengen? Een positieve zwangerschapstest misschien?
De kans op een zwangerschap met deze anticonceptiemethode komt minder dan één op de duizend keer voor, maar toch gebeurt het, en zo is de baby die onder deze aparte omstandigheden ter wereld is gekomen, samen op de foto gegaan met het ding dat... zijn bestaan had moeten voorkomen!

Coverfoto: Lucy Hellein

Verrassing!

Lucy Hellein uit Alabama overkwam deze bijzondere situatie. Zij liet weten in een interview: "Dit was de derde keer dat ik een hormoonspiraaltje zou gebruiken als anticonceptiemiddel. Het werd in augustus bij me geplaatst en ik ontdekte in december dat ik zwanger was. Toen dit werd bevestigd was ik al 18 weken. Op de echo's was het spiraaltje niet te zien; zo was het idee ontstaan dat ik hem 'verloren' zou hebben, maar ik geloofde er helemaal niets van."
Vanwege een eerdere keizersnede en de twijfel die er was rondom het spiraaltje, koos Lucy voor een geplande keizersnede en heeft Dexter in de maand april het leven geschonken. Die dag konden artsen eindelijk "het zoekgeraakte voorwerp" vinden en er een hilarische foto van maken. Het had zich genesteld achter de placenta.

Ondanks de verrassing zijn zij, haar man en haar dochter hartstikke blij met de komst van nog een telg in hun familie, maar heeft Lucy tijdens de ingreep wel haar eileiders laten afsluiten. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt