Moeder bekritiseerd omdat ze haar zoon niet alleen naar openbare toiletten laat gaan: "Je overdrijft”

Janine image
door Janine

03 Februari 2023

Moeder bekritiseerd omdat ze haar zoon niet alleen naar openbare toiletten laat gaan: "Je overdrijft”
Advertisement

Ouder worden, ondanks dat het een van de grootste geneugten is die er kunnen zijn, is nooit gemakkelijk, omdat je voor een ander moet gaan zorgen. Hij moet worden opgevoed, maar bovenal moet hij na verloop van tijd onafhankelijk kunnen worden. Om deze reden is het noodzakelijk om een kind te leren problemen te overwinnen. De leringen en beslissingen van een moeder en vader staan ​​echter altijd bloot aan kritiek van anderen.

De moeder, hoofdrolspeelster van het verhaal werd bekritiseerd omdat ze haar 7-jarige zoon niet toestond alleen naar de herentoiletten op openbare plaatsen te gaan. Laten we beter kijken wat er is gebeurd.

via Daily Mail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

De moeder besloot te vertellen waarom ze werd bekritiseerd op Mumsnet, ze vroeg gebruikers naar hun mening over het verhaal en of ze echt zo onredelijk was door niet te willen dat haar zevenjarige zoon alleen naar de wc ging in een restaurant.

"Als ik uitga met mijn zoontje en hij moet naar de wc, dan neem ik hem mee naar het damestoilet. Op die manier kan ik hem helpen en controleren." Op een bepaalde leeftijd wordt echter de behoefte gevoeld om onafhankelijk te worden en de jongen heeft tegenover zijn moeder de behoefte uitgesproken om alleen naar het herentoilet te gaan. De vrouw is er echter tegen, ze wil niet dat hij andere mannen op de toiletten ontmoet.

“Hij vroeg het me vaak en ik wist niet hoe ik hem moest uitleggen waarom ik hem dat niet toestond. Ik heb hem maar één keer naar het herentoilet gestuurd, omdat ik zeker wist dat hij daar bij die gelegenheid niemand tegen zou komen”.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Er waren veel gebruikers die aan het debat deelnamen. Velen hebben het bekritiseerd, in de overtuiging dat ze op dit punt niet overdreven restrictief zou moeten zijn, omdat het kind in ieder geval de juiste leeftijd heeft bereikt om zelfstandig naar het herentoilet te gaan: "wanneer sta je hem toe om zelfstandig naar het toilet te gaan, pas op het einde van zijn achttiende levensjaar?" of "je zult er vroeg of laat aan moeten wennen. Binnenkort kan hij niet meer naar het damestoilet."

Anderen, aan de andere kant, hebben geprobeerd haar advies te geven door uit te leggen dat deze stap geleidelijk moet worden gezet, misschien door hem naar de herentoiletten te sturen, vergezeld van iemand die hij vertrouwt, en hem vervolgens alleen te laten gaan.

Wat vind je van de houding van deze moeder?

Source:

Mumsnet

Advertisement