Een dalmatiër krijgt een recordaantal van 18 pups, maar de laatste is echt heel bijzonder - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een dalmatiër krijgt een recordaantal…
Op deze foto's die aan de vlammen zijn ontkomen staan Iraanse vrouwen van 70 jaar geleden 20 voorbeelden die laten zien hoe tekenfilms hun eigen

Een dalmatiër krijgt een recordaantal van 18 pups, maar de laatste is echt heel bijzonder

Door Skip Tromp de Haas
34.084
Advertisement

Je zal vast denken, net als de rest van de wereld, dat de Disneyfilm "101 Dalmatiërs" puur fictie is. Maar wij bewijzen je met dit verhaal het tegendeel dat het ook mogelijk is een gebeurtenis zo zoet als in de tekenfilm te beleven in het echt. Het gezin Langton-Bunker gebeurde dit ook, deze Dalmatiërliefhebbers hebben moeder Miley het recordaantal van 18 pups thuis zien krijgen.

De bevalling duurde 13 uur, een waar record in heel Australië.

foto: CCDalmatians

Het lollige aan alles is dat er op de echo slechts 3 pups te zien waren! Op de echo's die daarna volgden waren er 16 te zien, maar het gezin wist zich geen raad meer toen na de zestiende moeder nog geen blijk van stoppen gaf met het krijgen van puppy's. Waarvan werd verwacht dat het de laatste zou zijn werden dit twee fantastische!

De 18 pups zijn allemaal gezond en de Dalmatiërfokker Cecilia Langton-Bunker is nu volop bezig met het helpen van haar hondje dat het uiteraard niet lukt om de hele worp in de gaten te houden. 

Het was voor Miley de eerste keer en dat is nog veel specialer, want doorgaans zijn de eerste worpen nooit zo talrijk!

foto: CCDalmatians

Ook Astro, de vader van de Pups oogt tevreden met al deze kleine wezentjes! Cecilia Langton-Bunker vertelt dat de hond naar de baasjes keek en leek te vragen: "Zijn deze allemaal van mij?"

Advertisement

Miley en haar 18 pups zijn nu bekend in heel Australië.

foto: CCDalmatians

Wie weet of de eigenaren alle namen kunnen onthouden!

foto: CCDalmatians

Het kostte de meeste moeite om de laatste pup op de wereld te zetten. Na twee uur zat deze nog in de buik van zijn moeder!

foto: CCDalmatians

Ze hadden van meet af aan al door dat het de meest bijzondere pup van allemaal zou zijn... en hij is dan ook de enige die een hartvormige vlek op de neus heeft! 

Tags: DierenHondenMijlpalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt