9 Doe-Het-Zelf-Thuis-Trucs die je de glimlach geven van een Hollywoodfilmster

door Skip

21 Oktober 2017

9 Doe-Het-Zelf-Thuis-Trucs die je de glimlach geven van een Hollywoodfilmster
Advertisement

De glimlach van een mens is een van de eerste dingen die je opvalt bij iemand. Jammer genoeg worden we niet allemaal geboren met een mooi gebit om te zien, daarom moeten we dat corrigeren met behulp van de meest geschikte methoden. Er zijn een aantal manieren waarop je het zelf kan doen en je helpen bij het krijgen van mooie tanden, met name dan wittere tanden. Probeer ze, en zoek de manier uit die het best bij je past. Laat ons weten door welke methode je een Hollywoodlach hebt gekregen!

Omslagfoto's: everydayrootsglowteethwhiteningrev

Advertisement

1. Doe-het-zelf tandpasta voor wittere tanden

1. Doe-het-zelf tandpasta voor wittere tanden

zrobswojkosmetyk

Doe een theelepel kurkuma bij net zoveel kokosolie en 2 tot 3 druppels etherische mintolie. Gebruik de pasta als gewone tandpasta: het beschermt je glazuur, maakt je tanden witter en het geeft je een heel frisse adem.

Advertisement

2. Theeboomolie

2. Theeboomolie

pexels.com

Meng 5 druppels pure theeolie in een half glas water. Gebruik de vloeistof als mondspoeling en spoel je mond na als je je tanden hebt gepoetst. Als je dit elke dag gaat doen dan zul je in minder dan twee weken resultaten gaan zien. Voor een effectiever resultaat voeg je aan de tandpasta op de tandenborstel een druppel pure olie toe, maar doe dit slechts EEN keer per week, niet meer.

3. Aardbeientandpasta.

3. Aardbeientandpasta.

everydayroots

Ook aardbeien zijn goed voor het bleken van tanden. Prak er een paar fijn met een vork, voeg het fijnste zout dat je kunt vinden toe en poets je tanden een paar minuten. Spoel je mond goed na. Laat ongeveer twee weken tussen elke behandeling zitten om te voorkomen dat je tandglazuur kapotgaat.

4. Kokosolie.

4. Kokosolie.

lizmarieblog

Breng eerst wat kokosolie aan op de tanden voor ze te poetsen. Laat 15 tot 20 minuten inwerken en begin dan aan de poetsbeurt met gewone tandpasta. Herhaal deze stappen twee tot drie keer per week.

5. Actieve kool

5. Actieve kool

livelaughandlovewithlana

Doe een tablet actieve kool bij de hoeveelheid water die nodig is om een crème-achtige dikte te krijgen. Breng dan deze crème aan op de tanden en laat twee minuten inwerken. Spoel de mond en poets dan je tanden zoals gewoonlijk met tandpasta. Herhaal één maximaal twee keer per week.

Advertisement

6. Bananenschil

6. Bananenschil

carebaba.com

In een bananenschil zitten stoffen die helpen bij het verwijderen van tandplak en die helpen bij het goed houden van de kleur van de tanden. Wrijf het binnenste gedeelte van de schil over de tanden en wacht 5 á 7 minuten. Spoelen, en poets daarna de tanden. Herhaal naar wens deze behandeling.

7. Zelfgemaakte mondspoeling.

7. Zelfgemaakte mondspoeling.

girlscosmo

Maak deze mondspoeling klaar om voorzichtig de tanden witter te maken en een frisse adem te krijgen. Voeg daartoe een deel fijn zout toe aan drie delen citroen. Doe een beetje van het papje op de tandenborstel en wrijf voorzichtig. Herhaal deze behandeling twee tot drie keer per week. Het gebruik van deze mondspoeling wordt afgeraden wanneer er sprake is van wondjes in de mond.

Advertisement

8. Basilicumblaadjes

8. Basilicumblaadjes

Ɱ/Wikimedia

Plet in een vijzel enkele blaadjes basilicum  en gebruik het verkregen mengsel net als tandpasta. Je krijgt hier witte en sterkere tanden van. Ook is het mogelijk om 5 tot 10 minuten in te laten werken alvorens het te spoelen.

9. Aloë Vera

9. Aloë Vera

ER and Jenny

Aloë vera is het meest doeltreffende ingrediënt bij de behandeling van de mond/tanden. Ideaal zou zijn om de gel uit de bladeren te halen, maar als dit niet kan, koop dan een natuurlijke gel in de speciaalzaak. Breng de gel aan op de tanden en poets voorzichtig met de tandenborstel en spoel daarna uit. Je kan dit elke keer doen wanneer je je tanden poetst. In dit geval zie je je lach veranderen binnen twee weken.

Advertisement