x
Een hond glipt naar binnen tijdens hun…
Alleen mensen met bovengemiddelde intelligentie vinden meer dan 6 dieren? Hoeveel zie jij er? Containers worden droomhuizen in dit geniale project

Een hond glipt naar binnen tijdens hun bruiloft, maar de reactie van het paar ontroert de wereld

30 Oktober 2017 • Door Skip
10.346
Advertisement

Je ziet vaak in films dat ongemerkt naar binnen sluipen bij bruiloften van vreemden een ding is wat ze dan doen, maar niemand die is gesnapt heeft een speciaal welkom gekregen zoals een zwerfhond in Saõ Paolo (Brazilië).
Juist toen de ceremonie op het punt stond te beginnen die Marília en Matheus Peroni in de echt zou verbinden heeft een hond zijn entree gemaakt en is gewoon op de sleep van de bruidsjurk gaan liggen! Lees verder om te ontdekken hoe het afloopt!


De hoofdrolspeler in dit verhaal heeft meer dan eens geprobeerd de zaal binnen te komen waar de ceremonie plaatsvond. Het regende namelijk keihard buiten en hij zocht een schuilplaats.

Hij was al een keer verwijderd, maar glipte toch nog een keer naar binnen terwijl de twee op het punt stonden om elkaar hun geloften voor te lezen.

Advertisement

En waar is 'ie gaan liggen? Op de sleep van de jurk van de bruid! Maar als je denkt dat zij helemaal uit d'r plaat ging, dan heb je het goed mis...

"Ik ben dol op dieren en het zien dat een hond onze bruiloft "binnen komt vallen" was voor mij een hele mooie verrassing."

Aan het einde van de ceremonie heeft het kersverse paar geprobeerd om de hond op te sporen die toen al was weggegaan. Na drie dagen zoeken waren ze er echter in geslaagd om hem weer te vinden en hadden ze hem opgenomen in hun huishouden!

Dit is het hele gezin: Matheus, Marília en Snoop!

Advertisement

"Toen ze hem kwamen brengen zijn we meteen voor hem gaan zorgen, we maakten hem schoon, lieten hem checken. De eerste nacht sliep hij al als een blok".

Het lijkt wel alsof Snoop juist deze goede plek heeft gezocht om te schuilen, want de mensen onder dit dak zijn vol van liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt