x
Dit huis is binnen enkele uren gebouwd…
Bitcoin: nu verbruikt een enkele transactie net zoveel als een huis in een week 5 remedies van oma voor slapeloosheid

Dit huis is binnen enkele uren gebouwd en is echt heel betaalbaar

30 November 2017 • Door Skip
6.398
Advertisement

Tegenwoordig is het voor mensen met een beperkt budget een huis kopen een moeilijke uitdaging om aan te beginnen waarvoor vaak vele compromissen voor moeten worden gesloten.
Alleen na veel zoeken, dubben en onderhandelen vind je de oplossing die voldoet aan je behoefte en past bij ons budget, maar er is een bedrijf dat belooft de woningmarkt te vernieuwen met huizen die binnen enkele uren in elkaar zijn te zetten voor echt interessante verkoopprijzen. Als jou het idee dat je niet altijd op dezelfde plek hoeft te zitten je aanspreekt, dan kan je hier lezen hoe het in z'n werk gaat.


Achter het project M.A.DI HOME zit het Italiaanse bedrijf Area Legno.

foto: M.A.DI HOME

De woonmodule die kan worden uitgevouwen is een antiseismisch bouwwerk dat geschikt is voor verschillende toepasingen, van bijvoorbeeld als woning, opvanglocatie in geval van nood en natuurrampen. Het is een mobiel gebouw dat om die reden dus in een eigen categorie valt wat bouwvergunningen betreft.

Wordt er gekozen voor een M.A.DI HOME, dan is het mogelijk om na het uitkiezen van de gewenste locatie de woning binnen enkele uren te zien verrijzen.

foto: M.A.DI HOME
Advertisement
foto: M.A.DI HOME
foto: M.A.DI HOME
foto: M.A.DI HOME
Advertisement

Een woning die rekening houdt met het milieu

foto: M.A.DI HOME

Zoals staat uitgelegd op de officiële site houden de M.A.DI-constructies rekening met het milieu op veel manieren. Zo zijn er geen funderingen nodig, kunnen ze weer worden opgevouwen en ergens anders naartoe worden gebracht of gewoon worden opgeslagen ergens totdat ze weer opnieuw kunnen worden gebruikt. De verankering in de grond wordt geregeld gegarandeerd middels een innovatief, onzichtbaar en milieuvriendelijk systeem van 'funderingsschroeven".
De huizen worden gemaakt met energieklasse B en kunnen worden opgewaardeerd als de klant daar nadrukkelijk om vraagt, daarnaast is het overigens ook mogelijk om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor worden ze zelfvoorzienend wat betreft elektrciteit.

M.A.DI HOME is beschikbaar in drie maten

foto: M.A.DI HOME

De kleinste woonmodule (Tiny) is 27 vierkante meter groot en kost € 28,000; de tussenmaat (Young) meet 56 vierkante meter en kost € 46,000 euro; tenslotte is de grootste (Family) 84 vierkante meter en kost € 62,000. Daarnaast heb je ook nog de Luxury-variant (46 m2) en de Cottage (70 m2).  

Advertisement

Het interieur kan naar wens worden ingericht.

foto: M.A.DI HOME
foto: M.A.DI HOME

In de video hieronder kan je zien hoe een van deze huizen in elkaar wordt gezet.

Mocht je graag willen weten hierover dan kan je de daarvoor bestemde pagina bezoeken.

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt