18 foto's van geluksdagen waarvan je zou willen dat jij ze ook had - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
18 foto's van geluksdagen waarvan je…
Vijf kilometer te voet afleggen in de vrieskou om naar school te gaan: de foto van deze jongen schokte de wereld 18 dierenjongen die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien

18 foto's van geluksdagen waarvan je zou willen dat jij ze ook had

Door Skip Tromp de Haas
2.022
Advertisement

Van een echt mazzelmoment wordt een foto gemaakt die dan wordt gedeeld, al was het alleen maar als herinnering aan het feit dat het echt gebeurd is! Op deze foto's zie je iemand die een loterij gewonnen heeft (5.000 dollar per week voor de rest van het leven), iemand wiens leven is gered door z'n hond en ook iemand die toevallig een beroemd persoon tegenkwam.
In welk van deze situaties had jij je graag zelf bevonden? 't Is gewoon moeilijk kiezen! 

Laten we nou met haar beginnen, de gelukkige (en misschien nog in shock) winnaar van de loterij waar je geramd zit voor het leven!

Wanneer je naar het vuurwerk kijken kan vanaf een VIP-plek

Advertisement

Dit gebeurt sommige mensen nooit!

Hetzelfde type telefoon winnen die een tijdje terug van je werd gestolen... da's ook niet voor iedereen!

Gratis snacks voor iedereen!

Advertisement

Twee mannen hadden het over de beste autowasstraat in de stad. Toen ze beseften dat het over dezelfde locatie ging boden ze de eigenaar een etentje aan!

Deze hond redde het leven van zijn baasje door op hem te gaan liggen na een val waardoor onderkoeling werd voorkomen, in afwachting van de hulpdiensten.

Advertisement

Ongewild overgeplaatst worden op een vlucht die louter bedoeld is voor cabinepersoneel en dan ontdekken dat je het hele vliegtuig voor jezelf hebt!

Keanu Reeves tegenkomen in de supermarkt: zij maakte het mee!

Advertisement

Vader en dochter zaten tijdens een zes uur durende vlucht naast een tekenaar voor games. De jongen heeft bijna al die tijd het meisje vermaakt door met haar te tekenen en haar te praten!

Een sneeuwvlokje in al zijn ontwapenende schoonheid.

De geluksdag van een man die bedelde op straat.

Een onverwachte maar zeer welkome bonus!

Alle spanning om de eerste sneeuwbui van het jaar en... in zijn leven!

De buurman die je met zwaar geschut komt helpen

De eigenaren van deze woning werden geëvacueerd vanwege een brand, maar voordat ze weggingen lieten ze het irrigatiesysteem aanstaan...

De eigenaar van deze sportschool in Turkije heeft deze jonge Syrische vluchteling die moet werken als schoenpoetser, een gratis abonnement gegeven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt