De roze KitKat komt eraan: over de wafelreepjes komt Ruby, een nieuw soort chocola - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De roze KitKat komt eraan: over de wafelreepjes…
Moeder worden kan een vrouw biologisch gezien 11 jaar ouder maken 10 dingen die er gebeuren met je lichaam wanneer je elke dag 30 minuten gaat wandelen

De roze KitKat komt eraan: over de wafelreepjes komt Ruby, een nieuw soort chocola

Door Skip Tromp de Haas
1.840
Advertisement

De vierde soort chocola, de roze chocola die 'Ruby' genoemd wordt, bestaat sinds kort, maar wordt al gelijk toegepast in KitKat, een van de beroemdste zoete snacks ter wereld van Nestlé.
Nadat het Zwitserse bedrijf Barry Callebaut dertig jaar lang aan het creëren van deze soort chocolade heeft gewerkt en als basis een andere soort cacaoboon heeft gebruikt, heeft het eveneens Zwitserse Nestlé gevraagd of ze het konden gebruiken voor hun wafelreepjes en dat ze het nieuwe product op de Aziatische markt konden introduceren. 

De eerste test is uitgevoerd door de Chocolatory Sublime Ruby KitKats in Japan en Zuid-Korea op de markt te brengen met Valentijnsdag.

foto: Nestlé

Maar de nieuwe KitKat-smaak zal ook beschikbaar komen in het verenigd Koninkrijk, om precies te zijn zal het door de keten Tesco worden verkocht.

foto: Nestlé
Advertisement

Bij deze chocoladereep wordt er gebruik gemaakt van de nieuwe Rubychocolade, waarvan de kleur niet kunstmatig wordt verkregen, maar door het verwerken van een cacaoboon, de Ruby Cocoa Bean.

foto: Nestlé

Dat KitKat Nestlé in beperkte mate (limited editions) bijzondere smaken op de markt brengt, is niks nieuws voor het bedrijf....

foto: Nestlé

Door hier te klikken kan je ontdekken met welke variatie, met name in Azië, bijzondere producten worden verkocht die elders alleen in standaard uitgaven te krijgen zijn.

De Ruby-variant, die ook elders populair zal gaan worden, zal ook in de V.S. op de markt komen.

foto: Nestlé

Wat denk je ervan, ben jij een van die mensen die deze reep direct zou kopen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt