10 onwerkelijke foto's waarbij het bijna onmogelijk is om dochter van moeder te onderscheiden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
10 onwerkelijke foto's waarbij het bijna…
Liefde gaat voorbij stereotypen: 9 gelukkige koppels die het niet kon schelen wat anderen dachten Marie Curie: uitdagingen en overwinningen van een van de briljantste geesten van de 20ste eeuw

10 onwerkelijke foto's waarbij het bijna onmogelijk is om dochter van moeder te onderscheiden

Door Skip Tromp de Haas
7.639
Advertisement

Vaak wordt er wel gezegd dat dochters vaker wel op hun vader lijken en zonen meer op hun moeder, maar natuurlijk strookt deze gedachte niet altijd met de realiteit.
Het lijkt echter wel waar te zijn dat ouders met een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk dat ze dit doorgeven aan dochters maar niet aan zonen, vooral vaders! Het zal misschien daarom wel zijn dat in de wereld van de showbizz dat de mooiste en meest aantrekkelijke modellen en actrices kinderen lijken te krijgen die genetisch goed zijn uitgerust zoals zij? Deze fotogalerij lijkt geen ruimte te laten voor twijfels, behalve dan die twijfel bij het meteen bepalen wie moeder en wie de dochter is... Stel jezelf op de proef!

Imani Evans en haar moeder Susan, Engelse TV-persoonlijkheden.

Anna Nyström, een bekende Zweedse influencer en haar moeder...

Un post condiviso da ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) in data:

Advertisement

Anna Dinoto en haar dochter Maya Ilana... het verschil in leeftijd is haast niet te zien!

Amber Le Bon, een van de dochters van de Engelse zanger Simon Le Bon, samen met haar moeder Yasmin, een van de meest verdienende modellen uit de jaren 80.

Sonya en Vera Brezhneva: er zit slechts 19 jaar verschil tussen de twee, maar als ze op dezelfde manier gekleed en opgemaakt zijn lijken ze echt een tweeling!

Un post condiviso da Vera Brezhneva 🎤 (@ververa) in data:

Evelyn Lozada (links) en haar dochter Shaniece Hairston (rechts): als we ze niet zo hadden opgenoemd, dan zou je niet direct hebben begrepen wie de moeder en wie de dochter is!

Un post condiviso da SHA (@shanieceh) in data:

Reese Witherspoon en haar dochter Ava Philips, een van de meest besproken gelijkenissen in de Amerikaanse showbizzwereld: het zijn net twee druppels water!

Rumer Willis staat hier samen met Demi Moore op de foto. In het onderschrift staat: "Wanneer je beseft dat je eigenlijk net als je moeder wordt...' 😉

Un post condiviso da Rumer Willis (@rumerwillis) in data:

We maken even een sprong naar India en dan ontdekken we tussen de bekende gezichten Navya Naveli Nanda en haar moeder Shweta Bachchan Nanda.

foto: Twitter/B4U

Polina Maximova is opgegroeid in een gezin van acteurs: hier zie je haar samen met haar prachtige moeder Svetlana (zij is de linker!)

Un post condiviso da Polina Maximova (@polinamax) in data:

Kan jij ook zeggen dat jij dochters hebt die vaak voor je zus worden aangezien? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt