Het moment vóór de special effects: deze 13 foto's laten zien hoe enkele beroemde films er eigenlijk uitzien - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het moment vóór de special effects:…
Uit deze 13 situaties blijkt wel dat Japan deel uitmaakt van een andere planeet 14 foto's die je doen beseffen hoe erg de dingen veranderd zijn in 100 jaar

Het moment vóór de special effects: deze 13 foto's laten zien hoe enkele beroemde films er eigenlijk uitzien

Door Skip Tromp de Haas
1.798
Advertisement

Soms worden de behind-the-scenes van beroemde actiefilms bekeken met een lichte ondertoon van teleurstelling om datgene wat er echt schuil gaat achter enkele spannende scenes die we misschien meer dan andere scenes onthouden.
Maar eigenlijk zijn deze opnames achter de schermen een prima manier om het acteerwerk van de acteurs meer te waarderen, die in deze gevallen flinke bakken fantasie moeten gebruiken om geloofwaardig over te komen, maar ook de huzarenstukjes die ze klaarspelen met digitale effecten waarmee deze sprookjesachtige werelden tot leven worden gewekt... in alle opzichten!

Game of Thrones...

Voor het maken van deze populaire tv-serie zijn acteurs en producenten letterlijk de wereld over gereisd, maar sommige omgevingen zijn natuurlijk virtueel!

Advertisement

Twee scenes uit Anvengers: Infinity War.

foto: Marvel
foto: Marvel
Advertisement

En wat vind je van deze explosie in de film Avengers? Indrukwekkend!

foto: Marvel

Waar is het pak van Iron Man?

foto: Marvel
Advertisement

Sandra Bullock heeft een hele film zo opgenomen (Gravity).

foto: Framestore

Om de film The Life of Pi te kunnen maken zijn er locaties gevonden in China, India en Taiwan, maar zijn er ook heel veel zwembaden gebruikt!

foto: tvaziri
Advertisement

Ridders die koning Arthur achtervolgen bereiden zich voor om hun pijlen af te schieten...

District 9 is een voorbeeld van hoe de scenes werden opgenomen van deze science-fictionfilm die is geïnspireerd op waargebeurde feiten.

foto: WetaDigital

Op zoek naar Wonderland samen met Alice...

Tot slot een behind-the-scenes van een van de grofste en meest gewaardeerde films van de laatste tijd: Deadpool... al gezien?

foto: FoxMovies
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt