Deze Japanse kunstenaar is een tovenaar met ballonnen: hier zijn 17 creaties met verbazingwekkende details - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze Japanse kunstenaar is een tovenaar…
Minirobots die medicijnen naar kankercellen sturen: de testresultaten zijn bemoedigend Een Italiaanse ondernemer patenteert de spoorwegen die energie produceren van gerecyclede banden

Deze Japanse kunstenaar is een tovenaar met ballonnen: hier zijn 17 creaties met verbazingwekkende details

Door Janine
1.152
Advertisement

Wie heeft er nog nooit ballonnen opgeblazen tijdens een feestje? Deze eenvoudige voorwerpen kunnen, wanneer ze met vaardigheid worden gebruikt, aanleiding geven tot echte kunstwerken.

Het is namelijk niet eenvoudig om "sculpturen" met ballonnen te maken. Masayoshi Matsumoto, een Japanse kunstenaar die al meer dan tien jaar ongelooflijke figuren maakt, weet dit maar al te goed.

Zijn dieren zijn ongelooflijk realistisch en, vooral, gemaakt met eenvoudige ballonnen, zonder gebruik te maken van stickers of kleuren van welke aard dan ook.

Vogels, vissen, zoogdieren, insecten en planten: het werk van Matsumoto is een eerbetoon aan de natuur en aan de meest bijzondere wezens die er wonen. Veel plezier met het ontdekken van de selectie van onderstaande afbeeldingen!

1. De papegaaiduiker

2. De witte haan

Advertisement

3. De poedel

4. De uil

5. De reuzeninktvis

Advertisement

6. De groene kever

7. De hermelijn

Advertisement

8. Het insect

9. De zwarte kever

Advertisement

10. De roze flamingo

11. De zwarte bij

12. De Japanse vliegenvanger

13. De walrus

14. De opgerolde python

15. Het jong van een keizerspinguïn

16. De blobvis

17. De germoa pygmee

Wat vind je ervan? Als je het werk van Matsumoto leuk vindt, bezoek dan en volg zijn Facebook, Instagram, Twitter e Tumblr-pagina's om er nog veel meer te ontdekken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt