17 ingenieuze uitvindingen die elke ouder in gedachten moet houden - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
17 ingenieuze uitvindingen die elke…
Een kunstenaar heeft deze oude foto's van de Romanovs, de laatste Tsaren van Rusland, gevonden en ingekleurd Een influencer schrijft naar een hotel en vraagt om gratis accommodatie in ruil voor zichtbaarheid: het antwoord doet een debat oplaaien

17 ingenieuze uitvindingen die elke ouder in gedachten moet houden

3.844
Advertisement

Ouderschap is een cruciaal moment in het leven van elk menselijk wezen, omdat de komst van een baby net zo veel beslag legt op fysieke vermogens als mentale. Om deze delicate fase te overwinnen, kan men echter ook op slimheid vertrouwen: er zijn feitelijk veel dagelijkse trucjes die nieuwe ouders kunnen helpen de situatie onder controle te houden. Hieronder bieden we een selectie... houd ze in gedachten!

1. De beste manier om je persoonlijke bezittingen te verstoppen op het strand? In een luier!

foto: reddit

2. De drijvende buizen zijn perfect voor het bekleden van kinderaccessoires en voorkomen dat ze alle meubels in huis beschadigen

Advertisement

3. Het avondeten opwarmen? Houd dit idee in gedachten!

4. Een schaal om kleine prijzen te vissen voor goede daden: je kunt als prijs wat geld of een ijsje verzinnen... of wat dan ook!

5. Door goedkope kussens aan elkaar te naaien, kun je een kleed-bank creëren waar kinderen dol op zullen zijn

foto: Imgur
Advertisement

6. Zwembadbuizen zijn ook handig om te voorkomen dat de deuren voortdurend dichtslaan en dat de kinderen hun vingers er tussen krijgen

foto: reddit

7. Verander eenvoudig een douchegordijn in een privé-zwembad op het strand

Advertisement

8. Wat te zeggen... een briljant idee om tijd te besparen!

9. Het hoofd van een baby is erg kwetsbaar! Deze speciale rugzak helpt het te beschermen

foto: Odditymall
Advertisement

10. Pak een kussensloop, vul hem met rijst en plaats hem in de magnetron: je krijgt een verwarmd kussen dat de baby helpt in slaap te vallen... alsof je naast hem zit!

11. Je kunt de verschillende soorten pleisters in verschillende zakjes verdelen door er een op te plakken: het is gemakkelijker om meteen de juiste te vinden!

12. De kapjes van natte doekjes kunnen perfecte deksels worden voor stopcontacten... zodat de meest nieuwsgierige kinderen veilig zijn.

13. Gevuld met rijst, kan zelfs een rubberen handschoen de plaatsvervanger voor een hand worden: door de zwakke druk voelt het kind zich veilig.

14. Doe een marshmallow onderin het hoorntje van een ijsje: het zal helpen om het teveel te absorberen en het gebruikelijke lekken te vermijden!

foto: reddit

15. Een stuk was in een beker kan een praktische luchtverfrisser voor auto's worden. De warmte van de zon zal de geur gemakkelijk verspreiden.

16. Meloen eten is altijd lastig! Maar als je ze in reepjes snijdt voorkom je om te morsen.

17. Reis je met het vliegtuig? Dit is een goed idee om ze bezig te houden aan boord.

Tags: TrucjesFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt