Deze fotograaf legde het exacte moment vast waarop een eekhoorn aan een bloem ruikt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze fotograaf legde het exacte moment…
Dit enorme anti-plastic schip is een concentraat van technologie ten dienste van het milieu Dit zijn de hi-tech gordijnen die de lucht zuiveren dankzij het zonlicht

Deze fotograaf legde het exacte moment vast waarop een eekhoorn aan een bloem ruikt

Door Janine
10.161
Advertisement

De natuur geeft ons vaak prachtige momenten die vaak verborgen liggen in kleine details die alleen een aandachtig oog kan vastleggen. De natuurfotograaf Dick van Duijn, afkomstig uit Noordwijk, bracht veel van zijn tijd door in de natuur om onherhaalbare momenten te kunnen fotograferen. En hij had kennelijk veel geluk: in zijn meer dan 200 opnamen slaagde de fotograaf erin een schattige eekhoorn te fotograferen die aan een gigantische bloem ruikt. De foto's zijn het web over gegaan en het is geen wonder - het nieuwsgierige dier is gewoonweg schattig.

via: Fox News

De 34-jarige fotograaf ging naar Oostenrijk om zich te wijden aan de fotografie van grondeekhoorns en was heel tevreden met zijn foto's. In het bijzonder is het van Duijn gelukt om het exacte moment vast te leggen waarop de eekhoorn de stengel van een grote gele bloem naar zijn neus brengt, om de geur te ruiken. Uit de foto's lijkt het dier erg onder de indruk te zijn van de geur van de bloem, zozeer zelfs dat het duidelijk te zien is dat het zijn ogen sluit om van het moment te genieten.

Advertisement
Advertisement

De fotograaf is er ook in geslaagd andere momenten waar de eekhoorn verschillende bloemen pakt, vast te leggen.

Als je van de natuur wilt genieten, kun je alle foto's van de getalenteerde fotograaf bekijken op zijn Instagram-pagina.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt