Deze kleine stacaravan heeft een ingebouwde kas en alle gemakken van een groot appartement - Curioctopus.nl
x
Deze kleine stacaravan heeft een ingebouwde…
Deze man ontdekt een manier om micro-plastics op zee te vangen en wint een internationale prijs Het

Deze kleine stacaravan heeft een ingebouwde kas en alle gemakken van een groot appartement

23 September 2019 • Door Janine
4.401
Advertisement

Wanneer we aan een klein huis denken, denken we meteen aan de ruimte die we moeten opofferen: als er bijvoorbeeld niet genoeg kamers zijn, zullen we misschien gedwongen worden om sommige van onze hobby's op te geven of simpelweg een bureau voor onszelf te hebben. Het lijkt er echt op dat in een klein huis gaan wonen betekent dat je een hele reeks prioriteiten opnieuw moet bekijken. Toch heeft het Amerikaanse bedrijf Olive Nest Tiny Homes ruimschoots aangetoond dat het niet nodig is om je passies op te geven als je in een beperkte omgeving woont: Elsa is namelijk een kleine stacaravan, met zelfs een serre en een veranda.

Het hoofdgedeelte van het hele huis is ongeveer 30 vierkante meter, maar het is licht en "luchtig". Dankzij het slimme gebruik van licht hout en witte kleuren voor de muren, creëert dit kleine huis in loftstijl de illusie dat het twee keer zo groot is als het werkelijk is. In de keuken zijn er een standaard koelkast en gaskookplaat, evenals verschillende planken boven de grote gootsteen. Het meubilair is allemaal slim verborgen en, om nog meer ruimte te besparen, is een tafel met drie krukken geïnstalleerd, dat indien nodig kan worden gebruikt.

Wat "Elsa" het meest kenmerkt, en dat het onderscheidt van andere kleine huizen, is de kas. Groot genoeg om seizoensgroenten en fruit te verbouwen, maakt de kas deze kleine structuur nog milieuvriendelijker dan het al was.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Als je geïnteresseerd bent in het idee om je levensstijl volledig te veranderen, weet dan dat dit kleine huis met alle comfort beschikbaar is op de website Tiny Homes Listing.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt