Deze Braziliaanse arts reist de wereld rond en behandelt het gebit van de armste mensen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze Braziliaanse arts reist de wereld…
5 onvrijwillige reacties van ons lichaam die wetenschappelijk kunnen worden verklaard Een dieet zonder vitamine D verhoogt de vermoeidheid en verlaagt het immuunsysteem: dat zegt de wetenschap

Deze Braziliaanse arts reist de wereld rond en behandelt het gebit van de armste mensen

Door Janine
2.069
Advertisement

Iedereen kan elke dag van zijn leven een superheld zijn, ongeacht het beroep dat hij uitoefent. Het perfecte voorbeeld dat laat zien dat dit mogelijk is, is de Braziliaanse tandarts Felipe Rossi. Hij richtte de NGO Por1sorriso op en reist de wereld rond, door de armste mensen ter wereld een glimlach te bezorgen. Hij en zijn collega's herstellen gratis het gebit van mensen met een laag inkomen. We hebben enkele van de meest inspirerende en mooie foto's verzameld die laten zien hoe tandartsen zoals Felipe Rossi kunnen helpen het vertrouwen van mensen te herstellen en hen hoop geven om hun leven te leiden en naar een doel te streven.

De 38-jarige Felipe Rossi is een tandarts die in 2016 de NGO Por1sorriso oprichtte en tevens directeur werd van de fondsenwerving. De arts wil, net als de meeste mensen, goedheid verspreiden onder zijn geliefden, zijn gemeenschap, zijn land en de planeet. En zijn verlangen om goed te doen heeft al een grote positieve impact gehad op gemeenschappen van behoeftigen, niet alleen in Brazilië, maar ook in Kenia, Mozambique en elders.

Rossi's filosofie is om diegenen te helpen die niet de middelen hebben om zichzelf te helpen. Dat is waarom hij mensen die hij persoonlijk helpt niet laat betalen. Kijk eens naar die uitzonderlijke transformaties... en wat hebben ze een stralende glimlach!

1.

Advertisement

2.

3.

4.

Advertisement

5.

6.

Advertisement

7.

8.

Advertisement

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Het klopt dus echt.. een mooie glimlach kan de wereld echt veranderen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt