Op de luchthaven van San Francisco kunnen reizigers LiLou aaien, 's werelds eerste therapievarken - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op de luchthaven van San Francisco kunnen…
Vaarwel Lewis, de koala die uit de vlammen werd gered heeft het niet gehaald: de brandwonden waren te groot 27 dankbare afbeeldingen van zeer vuile voorwerpen die na een grondige reiniging een nieuw leven kregen

Op de luchthaven van San Francisco kunnen reizigers LiLou aaien, 's werelds eerste therapievarken

Door Janine
603
Advertisement

Reizigers die het vliegveld van San Francisco passeren, kunnen rekenen op een merkwaardige nieuwigheid: een therapiedier om angst weg te nemen van die mensen die bang zijn om te vliegen. Het is geen hond zoals in andere gevallen van dieren op luchthavens, maar een varken. Een varken die je niet elke dag ziet: haar naam is LiLou, ze is 5 jaar oud en houdt ervan om met mensen om te gaan.

Dit is LiLou, een 5-jarige zeug, die rondloopt op de luchthaven van San Francisco, compleet met een pilotenpet en rode nagellak op haar nagels.

LiLou woont in het centrum van San Francisco met haar eigenaar, die vertelt dat ze een zeer sociale zeug is, ze volgt een heel gezond dieet bestaande uit groenten en eiwitten en elke dag wandelt ze in de buurt waar ze haar buren vermaakt.

LiLou maakt officieel deel uit van het therapieteam op de luchthaven, klaar om diegenen gerust te stellen die zich geconfronteerd voelen met een wijdverspreide angst, die van vliegangst.

LiLou heeft een heel rustig karakter, het is geen toeval dat ze de test met vlag en wimpel heeft gehaald om deel uit te maken van het dierenteam van de luchthaven van San Francisco, dat alleen dieren toelaat met "stabiel temperament, goede manieren en een sociale persoonlijkheid".

Advertisement

Wees dus niet verbaasd als je een varken ziet rondwandelen op een van de drukste luchthavens in de VS: nu weet je dat het LiLou is en dat ze daar is om je te verwennen als je het nodig hebt!

Tags: DierenUSANieuwsgierig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt