Een vrouw heeft zes maanden lang pakjes van Amazon apart gehouden om een grapje uit te halen met haar man

Janine image
door Janine

05 December 2019

Een vrouw heeft zes maanden lang pakjes van Amazon apart gehouden om een grapje uit te halen met haar man
Advertisement

1 april is de dag van het jaar waarin traditioneel grappen worden uitgehaald: mensen met voldoende humor bereiden zich weken voor op deze dag. Maar om een grap echt succesvol te laten zijn, kan het nog veel langer duren.

Maureen Pritchard, een Amerikaanse vrouw die haar 1 aprilgrap op Facebook vertelde, moest zich 6 maanden voorbereiden. Ze heeft de ontvangen pakketten van Amazon apart gehouden en heeft ze allemaal op de eerste dag van april voor de deur gelegd: je kunt je voorstellen hoe de man schrok, toen hij uit zijn werk thuis kwam!

via New York Post

Advertisement

Rechtstreeks vanuit huis kopen, zonder de deur uit te hoeven, vaak tegen een goede prijs, en de spullen bij je thuis afgeleverd te krijgen, is de handigste manier geworden om te gaan winkelen. Helaas leidt comfort ons er echter toe onnuttige aankopen te doen, veel meer dan nodig is.

Maureen Pritchard geeft toe iets te vaak online te hebben gewinkeld, zozeer dat ze verschillende keren ruzie met haar man had. Gewapend met ironie bedacht ze dat de aankopen van Amazon het onderwerp van een 1 aprilgrap zouden kunnen zijn.

Dus legde ze de lege dozen van al haar aankopen en die van haar familieleden en vrienden apart: vervolgens zette ze op 1 april de dozen buiten de deur, alsof de pakketten allemaal die dag waren afgeleverd.

Bij thuiskomt uit zijn werk werd de man geconfronteerd met deze situatie: hij wist niet of het een grap was, of zich moest voorbereiden op een nieuwe discussie met zijn vrouw. Maar gelukkig, voordat hij boos kon worden, maakte Maureen hem duidelijk dat het een grap was, maar hij was wel erg geschrokken.

Een succesvolle grap! En complimenten voor de originaliteit!

Hier is de video van de reactie van haar man.

Advertisement