Wiley, de Dalmatiër geboren met een hart op zijn neus die een echte beroemdheid is geworden

Janine image
door Janine

19 December 2019

Wiley, de Dalmatiër geboren met een hart op zijn neus die een echte beroemdheid is geworden
Advertisement

Dat Dalmatiërs unieke en geweldige honden zijn, is bekend. Met hun gevlekte vacht, hun levendigheid en behendigheid slagen ze er altijd in om veel mensen te veroveren. Als we hieraan de bekendheid toevoegen die ze door de jaren heen hebben verworven, dankzij een film als "101 Dalmatiërs", realiseren we ons dat we bijna tegenover "sterren" in de hondenwereld staan.

Naast de personages uit de bioscoop Pongo, Perdy en hun puppy's, is er tegenwoordig echter een heel bijzondere Dalmatiër die een echte beroemdheid is geworden. Hij heet Wiley en heeft een karakteristiek dat hem echt uniek maakt.

via hi.wiley/Instagram

Advertisement

hi.wiley

Zijn troef is een hart. Precies: Wiley werd geboren met een hartvormige vlek rondom zijn neus. Bijna alsof het met opzet was gedaan, heeft Moeder Natuur het een ongelooflijk en onderscheidend teken gegeven, waardoor hij extreem populair is op het web. Zijn menselijke vriend Lexi Smith, 26 jaar, beheert de hi.wiley Instagram-pagina, die meer dan 170 duizend volgers heeft.

Advertisement
hi.wiley

hi.wiley

Degenen die Wiley volgen, vervelen zich nooit. Deze "onhandige, onbeschaamde, knuffelige, nieuwsgierige, gekke en altijd hongerige" hond wordt voortdurend afgebeeld door Lexi in zijn dagelijkse avonturen, en er is geen twijfel over mogelijk dat het hartje op zijn neus alles mooier en aangenamer maakt.

hi.wiley

hi.wiley

Lexi nam Wiley mee toen hij nog een puppy was. Bij Dalmatiërs veranderen zwarte vlekken meestal met de groei, maar dit was niet het geval met het hart dat deze hond op zijn neus heeft, een onderscheidende eigenschap die al aanwezig was toen hij zijn menselijke vriend ontmoette, die in de loop van de tijd alleen maar duidelijker werd.

hi.wiley

hi.wiley

Advertisement
hi.wiley

hi.wiley

Wiley blijft Lexi veel voldoening geven. Hij heeft een koppig karakter (een kenmerk dat het Dalmatische ras gemeen heeft), maar het grote hart op zijn neus is niet het enige wat hem onderscheidt. De genegenheid en de knuffels mankeren nooit, evenals zijn vreugde om elk moment te delen met het meisje dat hem met zich meenam. Onder andere, wandelen: wonen in Colorado, betekent dat Lexi prachtige wandelingen in de natuur maakt.

hi.wiley

hi.wiley

Advertisement
hi.wiley

hi.wiley

Als liefhebber van fotografie moest Lexi haar passie wel combineren met haar liefde voor Wiley. Zo is haar schattige puppy het perfecte model geworden om te portretteren en de wereld te laten zien.

Advertisement
hi.wiley

hi.wiley

Wiley is nu een echte beroemdheid, zelfs op straat wordt hij opgemerkt. Lexi zegt zelfs dat mensen haar tegenhouden en haar vragen of hij echt de Dalmatiër is met het hart op zijn neus die nog steeds veel mensen verliefd maakt. Aan de andere kant is het voldoende om naar hem te kijken om te beseffen dat het moeilijk is hem te weerstaan: wie zou zo'n hond niet willen hebben?

hi.wiley

hi.wiley

Advertisement