15 foto's van honden die niet beseffen dat ze omvangrijk zijn - Curioctopus.nl
x
15 foto's van honden die niet beseffen…
17 momenten waarop pech zich vermaakte en de meest sensationele tegenslagen hebben gecreëerd Dit autistische kind is in staat om gedetailleerde stadsportretten te maken, ondanks dat hij ze maar één keer heeft gezien

15 foto's van honden die niet beseffen dat ze omvangrijk zijn

27 December 2020 • Door Janine
11.915
Advertisement

Het hebben van een huisdier is een grote toewijding die verder gaat dan alleen het voeren ervan. Het betekent ervoor zorgen, hem aandacht en tijd geven, ermee spelen, ervan houden en hem verdragen ondanks het verlies van zijn haren of het maken van wat rommel in huis. Gelukkig zijn er veel mensen die zo van dieren houden dat ze ze als echte kinderen behandelen. Het maakt niet uit of ze lang of kortharig zijn, klein of groot, met groene of gele ogen: de liefde van de eigenaar voor zijn huisdier gaat verder dan deze simpele fysieke kenmerken. De eigenaren van deze 15 honden houden onvoorwaardelijk van ze, ook al beseffen hun harige vrienden zelf niet dat ze erg omvangrijk zijn.

1. De hond wilde gewoon zijn baasje gezelschap houden op de bank. Jammer dat we het baasje bijna niet meer zien.

2. Iets trok zijn aandacht. Maar is het echt zo belangrijk dat hij van mama’s schoot wegloopt?

Advertisement

3. Een controle voor deze gigantische hond met zijn lieve ogen. Denk je dat de dierenarts bang was vanwege zijn grootte?

4. Waarom zou je het huis vullen met knuffeldieren als je altijd een hele zachte Alaska-malamute beschikbaar hebt om mee te knuffelen?

5. Ook deze hond wilde gewoon een knuffel van zijn baasje, die geduldig het gewicht van haar hondje draagt.

Advertisement

6. Met die dromerige en aandachtige blik van haar lijkt ze niet te beseffen dat ze twee keer zou groot is dan haar baasje op de achtergrond.

7. Voor gigantische honden die constant op zoek zijn naar aandacht, is een bank vaak niet genoeg: je moet echt een tweepersoonsbed hebben.

Advertisement

8. De pup op de schouders is een beetje perplex: hij begrijpt niet waarom zijn enorme grote broer op schoot van zijn baasje moet zitten.

9. Zijn twee voerbakken genoeg voor een hond van deze omvang om hem te verzadigen? Ze zullen nauwelijks genoeg zijn voor een tussendoortje.

Advertisement

10. Deze hond realiseert zich niet echt dat hij niet alleen groter is dan de eigenaar, maar ook de stoel.

11. Hij wil er ook comfortabel bij liggen. Waarom zou je op de grond gaan liggen als er een baasje op de bank klaarligt om je gewicht te dragen?

12. De trotse blik van degenen die weten dat de eigenaren er alles aan zouden doen om hem gelukkig te maken, ook al moeten ze dan de bank opgeven.

13. Ondanks de manden blijft mama het meest comfortabele kussen. De glimlach van het baasje verbergt ongetwijfeld een zeker ongemak in de benen.

14. We zouden niet willen dat iemand hem toevallig op straat tegenkomt, ook al zie je meteen: hij is het kleintje van de familie.

15. Op schoot bij de eigenaren zit je echt comfortabel hè? Deze hond lijkt te zeggen "nog een paar knuffels en dan sta ik op, dat beloof ik".

Hoe groot de honden ook zijn, ze zullen altijd worden behandeld als de kleintjes van het gezin. Ben je het ermee eens?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt