Ze zorgde 2 jaar lang voor haar prachtige vetplant en ontdekte toen dat het nep was

Janine image
door Janine

12 Maart 2020

Ze zorgde 2 jaar lang voor haar prachtige vetplant en ontdekte toen dat het nep was
Advertisement

Caelie Wilkes behoorde tot die categorie mensen die niet zo van planten houden en die er niet goed voor kunnen zorgen. Vastbesloten om haar toestand te veranderen en een vrouw te worden die zich toelegt op water geven, bemesten en verpotten, ging Caelie naar de eerste de beste winkel en kocht een mooie vetplant. Al met al zijn vetplanten een goed begin voor degenen die geen groene vingers hebben. Vanaf dat moment heeft Caelie zich met hart en ziel toegewijd om die plant in leven te houden en te laten groeien, een demonstratie voor iedereen en vooral voor zichzelf, om een dergelijke taak te kunnen volbrengen en voltooien.

Je kunt je dus de wanhoop van de jonge vrouw voorstellen toen ze zich, na “slechts” 2 jaar, realiseerde dat ze al die tijd een nepplant water had gegeven.

via Facebook / Caelie Wilkes

Advertisement
Facebook / Caelie Wilkes

Facebook / Caelie Wilkes

Het meisje was echt enthousiast over haar vetplant en de verzorging. Na twee jaar van constante zorg had Caelie besloten de plant te verpotten en officieel een "expert" in planten te worden. Jammer dat ze zich toen realiseerde dat ze de laatste 2 jaar van haar leven in een leugen had geleefd: die plant was van plastic! Haar wereld stortte in.

Zo werd Caelie iemand die van planten houdt, een persoon die van plastic planten houdt.

Advertisement
Facebook / Caelie Wilkes

Facebook / Caelie Wilkes

Het meisje wilde dit grappige verhaal publiekelijk delen op haar Facebook-profiel, zonder aandacht te schenken aan het onprofessionele figuur dat ze zojuist had geslagen. Veel gebruikers hebben erom gelachen en anderen konden zich inleven in wat ze in de post vertelde.

Wat te zeggen... als je naar een tuincentrum gaat, probeer dan de echte planten te onderscheiden van de nepplanten - alleen op deze manier kun je je echt wijden aan tuinieren!

Advertisement