Een rode vos slaapt op een boomstam in de tuin van een huis: de afwezigheid van de mens in de natuur is merkbaar - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een rode vos slaapt op een boomstam…
Engeland: de autoriteiten zijn van plan de burgers een thuisset te geven om te controleren of ze met Covid-19 besmet zijn J.K. Rowling wijzigt de licentie van “Harry Potter” zodat leerkrachten deze kunnen lezen voor de leerlingen die thuis zijn

Een rode vos slaapt op een boomstam in de tuin van een huis: de afwezigheid van de mens in de natuur is merkbaar

Door Janine
5.067
Advertisement

Zoals we onderhand overal lezen, in elk land en in elke taal, neemt de natuur langzaam haar ruimtes weer in dankzij deze gedwongen quarantaine als gevolg van de Coronavirus-epidemie. In Italië hebben we dolfijnen gezien in de haven van een stad, het heldere en schone water van een toeristenstad als Venetië; in Japan liepen de herten van Nara Park op straat, op zoek naar voedsel; wilde zwijnen, apen... en nu is er in Canada een ander wonder van de natuur verschenen: een rode vos die "haar hol" heeft gemaakt bovenop een boomstam.

De prachtige foto's zijn op Twitter gepubliceerd door Sara Ryan, die zo'n “publieke” reactie zeker niet had verwacht. De tederheid van de slapende vos op de boomstam in de tuin van haar ouders heeft echter de harten van duizenden gebruikers veroverd.

Hoewel het jonge meisje niet degene was die de mooie rode vos vanuit haar raam zag, bleef ze de beelden van het dier publiceren, wat duizenden hartvormige reacties opriep. De vader en zus bleven haar op de hoogte houden van de verschillende bewegingen van de vos met foto's en comments.

Advertisement

Op een gegeven moment moet de vos vermoedelijk op jacht zijn gegaan, want een hele dag was ze niet meer zichtbaar vanuit het raam van het huis. Maar na een tijdje keerde ze terug zoals altijd. Meestal slaapt ze heerlijk op die boomstam.

Wie weet dat wanneer we vanaf onze balkons of uit onze ramen kijken, we ook een wonder van de natuur als deze kunnen zien.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt