Deze kunstenaar heeft een “magisch” masker met als thema Harry Potter gemaakt: als je het draagt, verschijnt de Hogwarts-kaart

Janine image
door Janine

29 Mei 2020

Deze kunstenaar heeft een “magisch” masker met als thema Harry Potter gemaakt: als je het draagt, verschijnt de Hogwarts-kaart
Advertisement

Omdat mondkapjes in sommige landen verplicht zijn geworden, of in ieder geval zeer aan te bevelen, zijn er mensen die geen anoniem wit of lichtblauw masker willen dragen, die je vaak ziet. Integendeel, sommigen geven de voorkeur aan iets persoonlijkers, dat misschien de eigen persoonlijkheid weerspiegelt.

Harry Potter-fans zullen de verleiding niet kunnen weerstaan ​​om dit "magische" masker te kopen dat van uiterlijk verandert wanneer je het draagt: door het ademhalen wordt de beroemde plunderaars-kaart onthuld.

via Insider

Advertisement
colorado-cpex

colorado-cpex

De vrouw die dit masker heeft gemaakt, heet Stephanie Hook en is een kunstenaar die meestal knuffeldieren en andere met de hand genaaide accessoires produceert in haar online winkel.

Gezien de groeiende vraag naar gepersonaliseerde maskers, bedacht de vrouw om enkele "magische" maskers te maken: het is geen toeval dat ze geïnspireerd zijn op de sage van de beroemdste tovenaar ter wereld, Harry Potter.

Het masker ziet er aanvankelijk uit als een banaal zwart masker, maar op het moment dat het wordt gedragen, verandert het van kleur. Vooral als je erop ademt, begint aan de buitenkant van het masker de kaart te verschijnen van de plunderaar wat, wie Harry Potter kent zal weten, de kaart is die veel geheimen over Hogwarts onthult en die verborgen zit onder een perkament.

Het was genoeg voor de kunstenaar om een ​​geïmproviseerde video op TikTok te publiceren dat de paar exemplaren die ze had genaaid als warme broodjes over de toonbank gingen, maar ze beloofde dat er binnenkort meer maskers zouden komen. De fabrikant wil graag verduidelijken dat dit geen maskers zijn voor gebruik op medisch gebied, maar dat ze in ieder geval zijn gemaakt met respect voor de voorgestelde richtlijnen.

Een accessoire dat niemand vrijwillig draagt, maar dat misschien op deze manier leuker zal zijn!

Advertisement