Op Kreta bevindt zich een resort met accommodaties aan het water die lijken op die van een tropisch eiland, maar veel goedkoper zijn - Curioctopus.nl
x
Op Kreta bevindt zich een resort met…
12 voorbeelden van belachelijke kleding die mensen durfden te dragen Een olifant streelt de slurf van haar dochter als ze haar na 12 jaar weer ziet

Op Kreta bevindt zich een resort met accommodaties aan het water die lijken op die van een tropisch eiland, maar veel goedkoper zijn

02 September 2020 • Door Janine
2.509
Advertisement

Wie heeft er niet tenminste één keer in zijn leven van gedroomd om op een paradijselijk strand op een tropisch eiland aan de andere kant van de wereld te zijn, misschien liggend op een ligbedje met een koel drankje omringd door palmbomen, kristalhelder water en wit zand?

Geen slecht vooruitzicht, toch? Als je echter denkt dat de realiteit en de economische mogelijkheden je niet toelaten om een ​​reis naar een plek als deze onder ogen te zien, kun je jezelf een beetje troosten door samen met ons een heel speciaal resort te ontdekken dat, in zijn accommodaties, een omgeving nabootst die erg lijkt op degene die we zojuist hebben beschreven, met twee fundamentele verschillen: toegankelijkheid en kosten.

We zijn op het Griekse eiland Kreta, iets meer dan 20 km van de hoofdstad Heraklion. Om reizigers het gevoel te geven op een atol op de Malediven (of Polynesië, wat je wilt) te zijn, werd Stella Island Resort gecreëerd, een luxe resort voor alleen volwassenen, dat een "tropisch hoekje” naar Griekenland brengt.

De reden? Kijk maar naar de foto's om het te begrijpen: de bungalows bevinden zich op het water, op verschillende "eilandjes” verbonden door bruggen en loopplanken, verrijkt met palmbomen en weelderige vegetatie, in een omgeving die echt doet denken aan die van een paradijselijk atol.

Advertisement

Natuurlijk: voor sommigen zal het misschien een beetje teleurstellend zijn om te ontdekken dat het een enorm zwembad is en niet de oceaan zelf, maar eigenlijk zul je je zelfs op een plek als deze goed vermaken, het gevoel te hebben een  gedenkwaardige reis te hebben gemaakt.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat het eiland Kreta op zichzelf werkelijk unieke naturalistische en culturele schoonheden biedt om ontdekt te worden, en een reis daar is zeker niet zo duur als een reis op de Malediven (of vergelijkbare plaatsen).

Een nacht slapen in het Stella Island Resort kost namelijk iets meer dan $200, een bedrag dat ver verwijderd is van het bedrag dat nodig is om een ​​accommodatie aan zee te huren op een eiland in de Indische Oceaan.

Advertisement

Toegegeven, dit zijn twee heel verschillende dingen, maar laten we eerlijk zijn: deze bungalows aan het water, modern maar natuurlijk ingericht en tevens uitgerust met spa's, hangmatten en whirlpools, zorgen ervoor dat je er echt zou willen zijn, in totale ontspanning. 

En jij? Ben je liever op een echt atol of zou je ook "genoegen nemen" met dit resort?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt