Een man ziet een opossum jong in nood en trekt zijn shirt uit om hem te beschermen tegen de regen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man ziet een opossum jong in nood…
15 pitbulls die het geluk hadden zich te Dit meisje laat enorme spinnen op haar gezicht lopen: het is haar tijdverdrijf om te ontspannen

Een man ziet een opossum jong in nood en trekt zijn shirt uit om hem te beschermen tegen de regen

Door Janine
1.384
Advertisement

In een wereld waar geweld en mishandeling aan de orde van de dag zijn, zijn spontane en belangeloze gebaren van vriendelijkheid zeker nieuws. Het helpen van een ander levend wezen in nood zou onze plicht moeten zijn en wat dieren betreft, mogen we nooit onderscheid maken tussen de verschillende soorten. Dit is waarom het ons hart verwarmde, toen we de video zagen van een man die, heel natuurlijk, zijn shirt uittrok om een ​​kleine opossum in nood te redden, bijna ondergedompeld in de regen. Hoe normaal het ook mag lijken, niet iedereen zou de moeite hebben genomen om zo'n dier te redden.

De video van de redding ging viraal, met meer dan 18.000 views, en we begrijpen wel waarom. Tijdens een aanhoudende regen was een kleine opossum midden op de weg achtergebleven, bijna gevangen door het water, niet in staat om terug te keren of ergens anders naartoe te ontsnappen. Een passerende man moet het dier in nood hebben opgemerkt en dacht er geen twee keer over na voordat hij zijn shirt uittrok en hem hielp. Er was weinig voor nodig om de opossum te beschermen: met een sprong bereikte de man het dier en pakte het met zijn eigen shirt van de grond en bracht het in een drogere en minder gevaarlijke ruimte.

Dit is de video van de redding:

Veel gebruikers noemen hem een ​​echte held omdat hij deze “onderneming” heeft volbracht. Zijn gebaar had zeker een positieve impact op duizenden mensen die de video zagen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt