Deze SUV combineert de degelijkheid van militaire voertuigen met de overdreven luxe van het interieur van een limousine

Janine image
door Janine

03 Oktober 2020

Deze SUV combineert de degelijkheid van militaire voertuigen met de overdreven luxe van het interieur van een limousine
Advertisement

Er zijn mensen die een veilig voertuig nodig hebben om zich te kunnen verplaatsen en hun veiligheid te beschermen. Er zijn mensen die ervoor kiezen om de modernste veiligheidstechnologieën te camoufleren in een ogenschijnlijk gewone auto, en degenen die hun status willen uitschreeuwen door een voertuig te kopen dat over camouflage niets wil horen.

Hoewel deze auto eruitziet als een militair voertuig, kan hij worden bestuurd door een burger en combineert hij aanvalsbestendige bepantsering met de overdreven luxe van een moderne limousine.

via INKAS

Advertisement
INKAS

INKAS

Deze auto wordt geproduceerd door Inkas, een Canadees bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gepantserde voertuigen met een knipoog naar luxe en moderne technologieën. De Sentry Civilian is een voertuig dat burgers kunnen besturen en dat beschikt over de modernste en meest effectieve beveiligingssystemen.

Advertisement
INKAS

INKAS

Een voorbeeld? Aan de buitenkant is de SUV uitgerust met kogelvrij glas, runflat-banden - een speciaal type band dat in geval van een lekke band en aanzienlijk drukverlies het gewicht van het voertuig nog steeds kan dragen en voor een aanhoudende rijsnelheid zorgt - en een gepantserde passagiersruimte.

INKAS

INKAS

De lijst met opties houdt hier zeker niet op: het is mogelijk om de auto uit te rusten met een nachtzichtsysteem of met camera's die een 360° zicht naar buiten geven.

INKAS

INKAS

Als de SUV er van buiten agressief uitziet en klaar lijkt te zijn om aan te vallen, heerst van binnen een beslist meer ontspannen sfeer. Inkas staat erom bekend veiligheid en luxe te combineren in één voertuig. De stoelen zijn bekleed met echt leer en er is een veelvoud aan entertainmentopties in het voertuig.

INKAS

INKAS

Tv-schermen, onberispelijke geluidssystemen en stoelen die garant staan ​​voor totale ontspanning.

Natuurlijk zijn de kosten niet een van de sterkste punten van het voertuig, maar misschien zou een potentiële koper zich niet eens veel zorgen maken om de prijs te zien alvorens te kopen - wat neerkomt op een bedrag van 350.000 dollar!

Advertisement