15 foto's die alle aspecten laten zien die Australië tot een uitzonderlijke plek maken... in positieve en negatieve zin - Curioctopus.nl
x
15 foto's die alle aspecten laten zien…
15 ogenschijnlijk ongevaarlijke situaties die bij nader inzien uit een horrorfilm lijken te komen In 1921 schreef deze man dagboeken waarin hij vertelde dat hij leefde in 3906, waarin hij details over onze eeuw vertelde

15 foto's die alle aspecten laten zien die Australië tot een uitzonderlijke plek maken... in positieve en negatieve zin

20 Oktober 2020 • Door Janine
88.810
Advertisement

Voor doorgewinterde reizigers is Australië vaak de bestemming van hun dromen: woestijnen, bergen, meren en prachtige stranden, maar ook dieren die alleen hier te vinden zijn, om nog maar te zwijgen over de Australische steden, een perfecte mix tussen innovatie en traditie. Volgens degenen die er zijn geweest, is er geen andere plek zoals deze in de wereld: en in sommige opzichten kunnen we daar blij om zijn! Anders zouden extra grote spinnen en slangen verstopt in onze pantoffels een echte nachtmerrie zijn! Hier is een galerij om verliefd te worden op Australië en alles wat het kenmerkt... in positieve of negatieve zin!

Sommige wegen in Australië zijn zo lang en eentonig dat er borden zijn die chauffeurs uitnodigen om spelletjes te spelen om wakker te blijven.

Niemand wil spelen met de nieuwkomer...

Advertisement

"Zoveel voedsel kun je kopen voor één pakje sigaretten."

"In Australië wordt bekend gemaakt waar het aan belastingen betaalde geld naartoe gaat."

Op Christmas Island in Australië is een brug gebouwd voor krabben om te voorkomen dat ze tijdens massamigraties door auto's worden verpletterd.

Advertisement

"Dingen die alleen in Australië gebeuren..."

foto: lebbe/Reddit

In Australië werd tijdens de verkiezingen deze flyer uitgedeeld die naast duidelijke informatie over hoe te stemmen, er ook aan herinnert dat dit verplicht is!

Advertisement

"Het is zo heet in Australië dat ik niet snapte waarom de vogels niet dronken uit de bak die we voor ze hadden geïnstalleerd… "

Een slimme manier die door sommige Australische staten is toegepast om te voorkomen dat afval dat zich ophoopt in leidingen, in waterwegen terechtkomt.

Advertisement

In Australië bereikt de grootte van sommige dieren recordafmetingen: deze foto is gemaakt door een man die een gigantisch insect en een spin zag vechten.

Alledaagse scènes (of bijna): een emoe stormt de wachtruimte van een klein vliegveld binnen.

Kamperen in Australië is zo... kleurrijk!

Deze spinnen lijken te hebben gewacht op niets anders dan iemand die hun vinger op de lichtschakelaar legde.

Een python op zoek naar voedsel... Het is geen giftige slang, maar wel eng!

Pas op dat je een kangoeroe niet boos maakt: sommige zijn zo gespierd dat bodybuilders er jaloers op zijn!

Australië is in veel opzichten een uitzonderlijke plek op de wereld: in de eerste plaats vanwege de natuur, maar volgens degenen die er wonen ook vanuit het oogpunt van leefbaarheid. Ben jij weleens in Australië geweest?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt