Een man wordt gedwongen zijn PS5 te verkopen nadat zijn vrouw ontdekt dat het geen luchtreiniger is

Janine image
door Janine

05 December 2020

Een man wordt gedwongen zijn PS5 te verkopen nadat zijn vrouw ontdekt dat het geen luchtreiniger is
Advertisement

Zoals altijd gebeurt wanneer een nieuwe gameconsole wordt uitgebracht, doen gamers en hardcore spelers er alles aan om hem op de eerste dag van de release te pakken te krijgen: en zo zijn er die eindeloze rijen mensen die uren - zo niet dagen - ongeduldig wachten tot de winkel opent.

Precies dit gebeurde ook met de release van de nieuwste PlayStation, nummer 5 om precies te zijn. Maar degene die erin slaagde om er een mee naar huis te nemen voordat de voorraad in de winkel op was, kan nog niet als een geluksvogel worden beschouwd: dit is wat een Taiwanese man overkwam nadat hij met zijn PS5 thuis kwam.

via Jin Wu/Facebook

Advertisement
Een man wordt gedwongen zijn PS5 te verkopen nadat zijn vrouw ontdekt dat het geen luchtreiniger is - 1

Het verhaal werd op sociale media verteld door een jonge Taiwanees die schrijft dat hij voor een zeer voordelige prijs een gebruikte PlayStation 5 heeft gekocht.

Hij zegt dat hij contact heeft opgenomen met het nummer waarmee de verkoopaankondiging werd gepubliceerd, die werd beantwoord door een vrouwenstem die hem helemaal niet het idee gaf een gamer te zijn. De vrouw was in ieder geval meer dan overtuigd om haar Playstation voor die spotprijs te verkopen.

Hoewel aarzelend, besloot de jongen toch de overeenkomst te sluiten en de verkoper te ontmoeten voor de levering van de PS5 en de betaling.

Advertisement
 雲重ねれば䨺/Twitter

雲重ねれば䨺/Twitter

Bij de afspraak trof de jongen niet de vrouw met wie hij aan de telefoon had gesproken, maar een man die een liefhebber van videogames bleek te zijn. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een ​​paar vragen te stellen, om de reden te begrijpen voor die prijs die zo laag was in vergelijking met de andere aanbiedingen: de man antwoordde dat hij de console kort daarvoor op een e-commerce had gekocht. Toen de vraag “Maar waarom verkoop je het?" waarop zijn gezichtsuitdrukking veranderde en met zijn ogen neergeslagen antwoordde: "Mijn vrouw wil het verkopen".

De twee bleven nog even praten en het bleek dat de man zijn vrouw had misleid door te beweren een ​​luchtreiniger voor het huis te kopen en niet de zoveelste spelcomputer. De leugen duurde niet lang en toen de vrouw het bedrog ontdekte, dacht ze niet twee keer na om van de PS5 van haar man af te komen!

Een eerlijke straf voor de man die dacht dat een vrouw een PlayStation niet van een luchtreiniger zou kunnen onderscheiden.

Advertisement