Een Braziliaanse tandarts schenkt een nieuwe glimlach aan minder bedeelden: 20 foto's tonen hun ongelooflijke transformaties - Curioctopus.nl
x
Een Braziliaanse tandarts schenkt een…
Beide kinderen hebben dezelfde zeldzame ziekte: de moeder moet kiezen aan welke van de twee ze een nier moet doneren Deze trap werd verkozen tot beste optische illusie van 2020: ook al draai je hem om, hij is altijd naar rechts gericht

Een Braziliaanse tandarts schenkt een nieuwe glimlach aan minder bedeelden: 20 foto's tonen hun ongelooflijke transformaties

13 Januari 2021 • Door Janine
10.371
Advertisement

Een glimlach heeft een grote kracht: door een glimlach manifesteren we een groot deel van onze emoties. Een glimlach met een goed verzorgd gebit kan je meer zelfvertrouwen geven. Een Braziliaanse tandarts weet dit maar al te goed: zijn naam is Felipe Rossi en hij heeft een NGO opgericht genaamd Por1sorriso. Het initiatief is in het leven geroepen om zekerheid en vertrouwen terug te geven aan minder bedeelde mensen die zich geen adequate tandheelkundige zorg kunnen veroorloven. Felipe reist met een aantal collega's de wereld rond en geeft een nieuwe blije glimlach aan iedereen die herboren moet worden. Deze afbeeldingen, gedeeld op Felipe's Instagram-profiel, laten zien hoe goed verzorgde tanden de gezichten van mensen laten stralen.

via: DailyMail

1. Een compleet nieuw gebit voor een stralende lach: ze lijkt iemand anders.

2. Ook haar ogen stralen: deze vrouw hoeft haar glimlach niet meer te verbergen en zou niet gelukkiger kunnen zijn.

Advertisement

3. Emotie, vreugde, commotie: dit zijn enkele van de emoties die het meisje voelde toen ze haar nieuwe glimlach in de spiegel zag.

4. Ook deze man hoeft zich niet langer te schamen: elke gelegenheid is de juiste om iedereen zijn vreugde te tonen.

5. Lachen is nu plezierig geworden en deze vrouw hoeft zich niet meer te verstoppen: een glimlach verbetert haar nieuwe uiterlijk.

Advertisement

6. Een glimlach om de foto aan de linkerkant te maken en een echte en oprechte glimlach aan de rechterkant: dit is het wonder dat de tandarts wist te verrichten.

7. De vrouw lijkt minstens 10 jaar jonger: een goed verzorgde glimlach doet dit en nog veel meer.

Advertisement

8. Ook deze vrouw ziet er wonderbaarlijk jonger uit: Felipe en zijn team hebben fantastisch werk geleverd.

9. Ook dit keer heeft de tandarts alles in het werk gesteld om deze mooie vrouw te laten stralen.

Advertisement

10. Felrode lippenstift om de mooie tanden goed uit te laten komen: Felipe's patiënten proberen ze een voor een te laten zien.

11. Deze vrouw ziet er ook jonger uit en heeft een glimlach teruggekregen die ze waarschijnlijk al een tijdje niet meer heeft laten zien.

12. Kan een glimlach wonderen verrichten? Absoluut, en dit is het bewijs: een nieuwe glimlach voor een nieuw persoon.

13. De nieuwe glimlach geeft meer zekerheid en zelfrespect: ook deze man is niet langer bang om in de spiegel te kijken.

14. Een heel jong meisje met een doffe glimlach? Absoluut niet, Felipe ging aan het werk en ook zij is hem oneindig dankbaar.

15. Ze had geen slecht gebit maar onregelmatig: de ruimtes tussen de tanden zijn weggewerkt en daarmee ook de angst.

16. Hij had weinig tanden, maar Felipe gaf deze man er nog een paar. Het resultaat is een mooie, blije glimlach.

17. Ook voor ouderen is de glimlach belangrijk, maar voor Felipe was een kunstgebit in dit geval absoluut uitgesloten.

18. Ook deze man had weinig tanden en durfde niet te lachen: nu houdt niemand hem tegen want iedereen moet zijn geluk zien.

19. Kinderen hebben vaak problemen die een beugel niet kan oplossen. In dit geval heeft Felipe ervoor gezorgd en hij heeft het geweldig gedaan.

20. Ook deze jongen heeft zijn vertrouwen herwonnen: geen scheve glimlachen meer. Vanaf nu alleen echte en oprechte glimlachen.

We durven te wedden dat deze nieuwe blije gezichten aanstekelijk zijn. Bij wie heeft Felipe volgens jou het meeste uit de glimlach van de patiënt kunnen halen? Wij vinden het moeilijk kiezen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt