De buren blokkeren haar auto met een groot rotsblok: de geoloog neemt wraak om hen een lesje te leren - Curioctopus.nl
x
De buren blokkeren haar auto met een…
15 afbeeldingen die goed zijn voor de ogen omdat ze laten zien dat perfectie bestaat 19 mensen die dachten dat ze gespecialiseerd waren in beveiliging, maar in plaats daarvan jammerlijk faalden

De buren blokkeren haar auto met een groot rotsblok: de geoloog neemt wraak om hen een lesje te leren

22 Februari 2021 • Door Janine
4.660
Advertisement

Je vrienden kies je, je buren helaas niet. Als het moeilijk is om met kamergenoten samen te leven, is het net zo moeilijk om in de buurt van mensen te wonen die respectloos zijn of met wie je niet zo goed overweg kunt. Er zijn heel wat verhalen en juridische veldslagen met buren als hoofdrolspelers. De redenen voor de kleine misverstanden of de grote ruzies zijn verschillend en in dit geval heeft Melissa Scruggs besloten wraak te nemen en het verhaal op Twitter te vertellen. 

Melissa is een Californische geoloog, werkt en studeert om een PhD te behalen en woont ongeveer 3 jaar met andere PhD-studenten in hetzelfde gebouw. De buren zijn eerste- of tweedejaarsstudenten en houden van feesten, maar desondanks zegt Melissa dat ze nog nooit problemen met hen heeft gehad. Toen ze op een dag wakker werd, merkte ze dat een groot rotsblok haar auto blokkeerde, waardoor ze niet weg kon. De buren wisten waarschijnlijk niets van Melissa's beroep - het bestuderen van rotsmassa's is haar werk. 

Melissa vertelde het verhaal kort op Twitter: ze dacht dat haar collega's het verhaal grappig zouden vinden, maar ze had zeker niet verwacht dat haar tweet viraal zou gaan. 

Advertisement

Waarom zouden de buren dit grote rotsblok voor haar auto hebben gerold? De vorige avond hadden ze met veel mensen een feest georganiseerd: er stonden meerdere auto's geparkeerd voor de huizen van de buren. Melissa, die de situatie opmerkte, had hen gevraagd of ze de auto's mochten verplaatsen om haar de volgende dag naar haar werk te laten gaan: Melissa's tussenkomst beviel de buren duidelijk niet, die besloten haar toch te belemmeren zodat ze niet weg kon.

Om ze een lesje te leren, besloot de vrouw simpelweg het grote rotsblok te vernietigen en deed dat om 7 uur 's ochtends, toen vermoedelijk iedereen sliep en probeerde bij te komen van de lange nacht. In feite had de vrouw thuis al het gereedschap dat nodig was om deze klus te klaren: dankzij haar pneumatische hamers en zorgvuldig haar ogen en oren te beschermen, loste Melissa het probleem op.

En de buren? Hoe zullen zij gereageerd hebben? Melissa zegt in de commentaren dat ze enkele onvriendelijke blikken met hen heeft gewisseld: beide partijen hebben hun lesje geleerd. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt