Een stel is 3 maanden aan elkaar geketend: ze willen hun liefde testen - Curioctopus.nl
x
Een stel is 3 maanden aan elkaar geketend:…
Tijdens een wandeling bevindt een vrouw zich voor deze reuzenmot: hij was zo lang als haar hand 20 ingenieuze en innovatieve items waarvan we niet wisten dat we ze wilden hebben totdat we ze zagen

Een stel is 3 maanden aan elkaar geketend: ze willen hun liefde testen

28 Februari 2021 • Door Janine
722
Advertisement

Als je echt om je partner geeft, zijn er veel manieren om jezelf in de liefde te bewijzen. Er zijn mensen die voor de klassieke manier van bloemen kiezen, mensen die een brief schrijven, die iets kostbaars geven, die proberen te voldoen aan de verzoeken van de ander, misschien door een bepaald gedrag te verbeteren, en er zijn er die in plaats daarvan besluiten om 3 lange maanden in nauw contact met zijn wederhelft te zijn.

Een hecht en sterk contact als de schakels van een ketting. Ja, omdat dit Oekraïense stel, protagonisten van ons verhaal, besloten dat het tijd was om hun relatie op een ongebruikelijke manier te testen, meer dan ooit vastbesloten om een ​​record te vestigen. Dus op Valentijnsdag lieten ze zich aan elkaar ketenen, en hun plannen zijn om 3 maanden aan elkaar vast te blijven zitten!

via: Daily Mail
foto: ICTV/Youtube

Als je aanvankelijk een beetje perplex was, maak je dan geen zorgen: je bent niet de enige. Zou jij er in feite ooit aan moeten denken om 3 lange maanden met je partner door te brengen, zo dichtbij dat je slechts door een paar schakels in de ketting wordt "gescheiden"?

Dit was precies het idee van Alexander en Viktoria, twee Oekraïense jongeren uit Charkov die hebben besloten een even merkwaardig als absurd experiment uit te voeren dat, als het lukt, een echt record zal vestigen. De korte ketting die hun polsen verbindt is bijna onverwoestbaar, heeft geen sleutels en is gesloten op een manier waarop ze niet los kunnen komen. Daarom lijkt het erop dat de twee alleen met de hulp van de hulpdiensten kunnen besluiten om weer onafhankelijk te worden.

"We zitten aan elkaar verzegeld vast en we willen het record verbreken", zeiden ze. Denk er even over na: het moet niet gemakkelijk zijn om elke beweging, elke situatie, zelfs de meest persoonlijke en misschien gênante, de hele dag door met iemand anders te delen. En voor Viktoria en Alexander is het helemaal geen "spel" met een beperkte tijd, misschien maar voor 24 uur: ze blijven 3 maanden vastgeketend.

Advertisement
foto: ICTV/Youtube

Wassen, eten, slapen, werken, je behoeften doen - het is zeker een nogal bizarre manier om de kracht en stabiliteit van een relatie te testen. Als de twee voor deze test slagen, wordt hun relatie versterkt, ze zullen echt weten hoe ze elkaar in alle opzichten moeten accepteren. Of wie weet, ​​misschien kunnen ze elkaar niet meer zo verdragen als vroeger, gezien de lange tijd die ze zo dichtbij hebben doorgebracht?

foto: ICTV/Youtube

We zullen het met de tijd ontdekken. Ondertussen wist dit stel hoe ze de hele wereld over zichzelf konden laten praten. Wat denk jij? Zou je ooit 3 maanden, oftewel 90 dagen, 720 uur, 43.200 minuten aan je partner vastgeketend door willen brengen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt