Bruid vraagt ​​​​niet-binaire broer om te kiezen of hij zich als man of als vrouw wil kleden voor de bruiloft - Curioctopus.nl
x
Bruid vraagt ​​​​niet-binaire…
Een vrouw is woedend nadat de buurvrouw haar zoon etnisch eten geeft: “dat had je niet mogen doen” 18 vaders die zich lieten opmaken en stylen door hun dochters, met hilarische resultaten

Bruid vraagt ​​​​niet-binaire broer om te kiezen of hij zich als man of als vrouw wil kleden voor de bruiloft

02 Juni 2021 • Door Janine
1.772
Advertisement

Wanneer er een huwelijk in de familie plaatsvindt, is het niet ongewoon dat er wrijvingen, misverstanden en allerlei soorten discussies ontstaan. Iedereen die het heeft meegemaakt, weet dat het heel gemakkelijk is, en de aanstaande bruid waar we je over gaan vertellen weet dat ook.

De vrouw, die stoom afblaast via een post op Reddit, vroeg haar non-binaire broer om te kiezen of hij dames- of herenkleding zou dragen voor de bruiloft. Een verzoek dat haar broer niet kon waarderen, die erg boos werd en zelfs zo ver ging dat hij zijn zus beledigde, die het hem alleen had gevraagd omdat ze graag had gezien dat hij als bruidsmeisje zou optreden. Gezien zijn reactie besloot de vrouw om publiekelijk te vertellen wat er gebeurde en vroeg ook de mening van internetgebruikers.

"Soms kleedt hij zich vrouwelijk, soms mannelijk, soms ergens daartussenin", zegt de aanstaande bruid in haar post op Reddit. De vrouw legde uit dat haar verzoek geen manier was om haar broer te beledigen, maar gewoon om de bruiloft beter te organiseren, aangezien ze de jurk op maat had moeten laten maken.

“Hij antwoordde dat hij pas op de dag van de bruiloft wist wat hij zou dragen", schreef de toekomstige bruid, verwijzend naar het niet-binaire familielid. "Ik was gefrustreerd omdat ik de kleding van de bruidsmeisjes wilde betalen, maar het budget was beperkt en ik moest ook deadlines en verplichtingen nakomen."

"Als ik beide kledingstukken koop, kan ik ze niet meer terugbrengen naar de winkel," zei ze vervolgens "en ik voelde me schuldig omdat hij me Bridezilla begon te noemen toen hij besefte dat ik beide niet zou kopen." Kortom, volgens het verhaal van de toekomstige bruid, bood ze niet alleen aan om de jurk te kopen, maar werd ze ook bekritiseerd en bespot omdat ze niet had toegegeven aan de besluiteloosheid van het niet-binaire familielid.

Het verhaal van de vrouw, zoals in vergelijkbare gevallen gebeurt, veroorzaakte een breed debat en verdeelde de meningen van de gebruikers die reageerden. "Je broer gedraagt ​​zich onredelijk", schreven velen, maar er waren ook mensen die de verdediging van het familielid van de bruid op zich namen. "Ik neem het hem niet kwalijk dat hij zich onzeker voelt. Als hij pas onlangs uit de kast is gekomen, voelt hij zich misschien nog steeds onzeker en begrijpt hij niet hoe comfortabel hij zich echt voelt.” Wat denk jij? Had de bruid gelijk om te weigeren twee kledingstukken te kopen voor haar niet-binaire broer?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt