Deze vrouw heeft een man, twee vrienden en een minnaar: "Ik ben verliefd op alle 4" - Curioctopus.nl
x
Deze vrouw heeft een man, twee vrienden…
Onverwacht groot: 15 ongelooflijke foto's tonen ons dieren op ware grootte Een kunstenaar maakt het eerste onzichtbare beeld: het werd op een veiling verkocht voor 15.000 euro

Deze vrouw heeft een man, twee vrienden en een minnaar: "Ik ben verliefd op alle 4"

05 Juni 2021 • Door Janine
4.170
Advertisement

We hebben vaak de beroemde uitdrukking gehoord: “de liefde heeft geen grenzen". We kunnen zonder onderscheid van onze partner, onze familie, onze vrienden en onze huisdieren houden. Als je een sterk gevoel voor een persoon hebt, is het dan juist om dit tegen te gaan vanwege bepaalde sociale conventies? Mary Crumpton vindt van niet: het hart is te groot om van meer één iemand te houden en ze vertelt in het openbaar haar verhaal, en haar sentimentele situatie, met een dubbel doel: aan terughoudende mensen uitleggen wat polyamorie is en mensen ondersteunen die uit angst hun eigen hart niet volgen.

via: TheSun

Mary is een voormalig professor en nu een therapeut: jaren geleden begon ze te onderzoeken wat het betekent om meer dan één partner te hebben, ondanks het feit dat ze sinds haar kindertijd een conventionele en traditionele opvoeding kreeg waarin polyamorie geen onderwerp van discussie was. Ze is altijd monogaam geweest en op 20-jarige leeftijd ontmoette ze de man, die later haar echtgenoot werd, met wie ze dacht de rest van haar leven door te brengen. Het liep echter anders: Mary voelde zich ook aangetrokken tot andere mannen en ondanks dat ze geprobeerd had haar gevoelens te onderdrukken vanwege schuldgevoelens, lukte dat niet. Betekent je aangetrokken voelen tot andere mensen dat je niet langer van je "officiële" partner houdt? Was het gevoel dat ze had verkeerd? Mary kon niet meteen antwoorden vinden en de relatie die in haar jeugd begon, eindigde in een scheiding.

Mary realiseerde zich toen dat ze niet monogaam was en besloot polygamie te omarmen. Polyamorie betekent het hebben van meer dan één relatie, omdat het hebben van meer dan één echtgenoot in veel staten illegaal is. Alle betrokkenen bij de relatie zijn op de hoogte van de situatie en geven hun toestemming. Nu heeft Mary een man, een minnaar en twee vrienden. Ze deelt hetzelfde dak met haar man Tim en vriend John, terwijl de andere twee mannen in haar leven op loopafstand van haar wonen.

Advertisement

De vrouw heeft trots verklaard dat ze verliefd is op alle vier en extreem gelukkig en tevreden is met haar liefdesleven. Ze zegt dat elke relatie uniek is: met haar man Tim deelt ze bepaalde interesses, terwijl ze met haar minnaar en vrienden andere deelt. Mary vindt een manier om tijd met iedereen door te brengen, omdat elke man aan zijn specifieke behoefte voldoet. Is er jaloezie en rivaliteit? Mary zegt van niet en zegt dat alles goed lijkt te gaan. Ondanks de aanvankelijke twijfels en de vele vragen, is het hebben van meer dan één relatie voor Mary nu de normaalste zaak van de wereld en ze kan zich niet voorstellen dat ze maar één relatie heeft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt