10 opblaasbare boten waarmee het onmogelijk is om onopgemerkt te blijven op zee - Curioctopus.nl
x
10 opblaasbare boten waarmee het onmogelijk…
23 foto's met een verwarrend perspectief waardoor je moeilijk kunt begrijpen hoe de dingen werkelijk zijn In 1952 voorspelde een wetenschapper dat de leider van Mars

10 opblaasbare boten waarmee het onmogelijk is om onopgemerkt te blijven op zee

25 Juni 2021 • Door Janine
7.320
Advertisement

Wanneer de warmte komt en de dagen langer worden, worden we overweldigd door dat onstuitbare verlangen om hele dagen aan zee door te brengen. We dromen van vakanties, zelfs als het nog even duurt en we gaan achter de computer op zoek naar een goedkope vlucht, een droombestemming, een prachtig strand. Hoe vaak hebben we er niet aan gedacht om de boel de boel te laten en naar verre bestemmingen te vertrekken, een boot te huren en te verdwalen in de golven en een prachtig landschap? Vaak, misschien te vaak. En net zo vaak hebben we onze ogen moeten openen en de trieste realiteit onder ogen moeten zien: afgelegen eilanden, paradijselijke stranden, kristalhelder water, bootjes en motorboten zijn vaak luxeproducten die maar weinig mensen zich kunnen veroorloven. Maar we kunnen het ons veroorloven om te zonnebaden en te genieten van een drankje op een rubberboot die lijkt op een van die luxe boten, of bijna: rubberboten die eruitzien als vliegtuigen, boten, motorboten; opblaasbare boten in de vorm van een zwaan, huis of krokodil. We hebben 10 afbeeldingen geselecteerd van grote en extravagant ogende opblaasbare boten waarmee je onmogelijk onopgemerkt kunt blijven: paradijselijke bestemmingen moeten we misschien opgeven, maar een ​​ontspannen dagje aan het strand toch niet?

1. Een compleet vliegtuig.

Als er een prijs zou zijn voor de meest extravagante opblaasbare rubberboot, zou deze zeker bovenaan de lijst staan. Je kunt comfortabel in het midden van het vliegtuig zitten of op de comfortabele vleugels liggen. Ruik je de geur van vrijheid?

2. Er is plek voor iedereen.

Hier zijn ​​zelfs fauteuils en ligstoelen. Het enige dat ontbreekt is een cocktail om van te nippen en de zomer kan niet meer stuk.

Advertisement

3. Een roze rubberboot in de vorm van een auto.

Kleiner maar niet minder in het oog springend dan de andere, maakt ook deze kleine roze auto indruk.

4. In de vorm van een motorboot.

5. Hier blijf je zeker niet onopgemerkt.

De kroon op de kop van de zwaan is een echt vleugje klasse.

6. De flamingo raakt nooit uit de mode.

7. Ook de krokodil heeft altijd zijn charme.

8. Een klein huisje.

Dit is de boot die geschikt is voor diegenen die in de schaduw willen zitten of tijdens de heetste uren van de dag in het water willen vertoeven.

9. Rond en knuffelig.

10. Waarom zou je gaan zwemmen, met zo'n rubberboot?

Zou jij met zo'n rubberboot naar het strand gaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt