Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt: ze laat hem achter op het vliegveld en gaat met de andere vrouw op vakantie - Curioctopus.nl
x
Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt:…
Na 19 jaar huwelijk ontdekt de echtgenoot dat zijn vrouw als man is geboren Grijze haren van jongeren kunnen weer kleur krijgen als stress wordt verminderd: de studie

Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt: ze laat hem achter op het vliegveld en gaat met de andere vrouw op vakantie

04 Juli 2021 • Door Janine
72.292
Advertisement

Wat zou je doen als je erachter zou komen dat je vriend of vriendin op hetzelfde moment met een andere persoon aan het daten is? Je zou verschillende opties hebben, en de keuze zou sterk afhangen van je karakter, je gevoelens, de duur van de relatie. Er zijn er die vergeven, anderen die zich afkeren van hun vreemdgaande partner en degenen die in grootse stijl afstand nemen, wraak smedend. Dat is wat Kirsten deed, een 33-jarige vrouw die ontdekte dat de man met wie ze al 8 maanden aan het daten was, op hetzelfde moment ook met Sophie, een 26-jarige vrouw omging.

via: NYPost
foto: NYPost

Kirsten zegt dat ze een vocaal bericht had ontvangen van een onbekende, Sophie, die haar onthulde dat ze gedurende hun hele relatie met Kirsten's vriend - Adam - uitging. Kirsten geloofde het verhaal echter niet en dacht dat het een leugen was die voortkwam uit jaloezie. Sophie had echter een videogesprek met Kirsten terwijl ze in Adams appartement was, en op dat moment twijfelde ze niet meer. Samen besloten ze om de perfecte wraak te bedenken: Kirsten en Adam hadden een 8-daagse vakantie in Istanbul gepland. Ze annuleerde de vakantie niet: de twee vertrokken en - toen ze eenmaal geland waren - vertelde Kirsten hem dat ze van Sophie afwist.

foto: NYPost

"Zijn mond viel open toen hij haar zag. We draaiden ons om en liepen samen weg. Hij probeerde te zeggen dat ze uit elkaar waren. Ik wist dat het niet waar was. Hij kon niets aan de situatie veranderen," zegt Kirsten. Sophie liep toen naar binnen en liet Adam sprakeloos achter. Alsof de schok nog niet groot genoeg was, waarschuwde Kirsten Adam dat ze de reserveringen had gewijzigd en haar naam had vervangen door die van de vrouw.

Advertisement
foto: NYPost

Ze lieten hem achter op het vliegveld en in een voor hem onbekend land, en ze genoten samen van de reis. Kirsten zegt dat ze een geweldige tijd heeft gehad met Sophie, en dat er vanaf het eerste moment een speciale band was tussen de twee vrouwen. De reis naar Istanbul hielp hen beiden om elkaar beter te leren kennen en van daaruit ontstond een grote vriendschap.

foto: NYPost

Ze hadden allebei de pech om tijd door te brengen met een ​​oneerlijke man en een bedrieger, maar elk nadeel heeft z’n voordeel: er ontstond een speciale vriendschap en ze namen wraak in stijl. Zal de man zijn lesje geleerd hebben?

Tags: VrouwenAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt