Deze jonge vrouw heeft $5.000 uitgegeven om haar lippen te vergroten, maar ze wil nog niet stoppen

Janine image
door Janine

07 Maart 2022

Deze jonge vrouw heeft $5.000 uitgegeven om haar lippen te vergroten, maar ze wil nog niet stoppen
Advertisement

Veel vrouwen worstelen dagelijks met de spiegel en proberen die fysieke eigenschappen te verbeteren die ongemak veroorzaken omdat ze niet voldoen aan de normen die ons door de samenleving zijn opgelegd. Veel meisjes en vrouwen hebben begrepen dat deze maatstaven onwerkelijk zijn, en op sociale netwerken sturen ze berichten van acceptatie en liefde voor zichzelf; anderen daarentegen besluiten er alles aan te doen om in de spiegel te kunnen kijken en zichzelf te accepteren. Er zijn mensen die een fysiek en voedingstraject volgen, mensen die leren hun gelaatstrekken te verbeteren met make-up en mensen - zoals in het geval van Andrea Ivanova - besluiten om hun toevlucht te nemen tot cosmetische chirurgie.

via NYPost

Advertisement

Andrea Ivanova is een jonge Bulgaarse vrouw die er in 2018 voor koos om cosmetische chirurgie te ondergaan met als doel haar lippen te vergroten. We weten niet waarom de vrouw deze behoefte voelde: ze beschouwde haar natuurlijke lippen beslist als onvolmaakt en wenste dat ze voller waren. Maar Andrea was nooit helemaal tevreden met het resultaat. Ondanks dat haar lippen na een paar maanden dankzij het hyaluronzuur flink waren gegroeid, wilde Andrea ze nog meer vergroten. Het was haar droom om de grootste lippen ter wereld te hebben.

Advertisement

De jonge vrouw heeft meer dan 20 operaties ondergaan om haar lippen te vergroten, en beweert dat ze zichzelf erg mooi vindt en zich veel beter voelt dan voorheen. De ingrepen kosten zo'n 5.000 dollar, maar Andrea is niet van plan het daarbij te laten. Artsen raden de vrouw ten stelligste af om verdere operaties te ondergaan, omdat deze riskant zijn. Bovendien kunnen te grote lippen Andrea ervan weerhouden om normale dagelijkse activiteiten, zoals eten, uit te voeren. De vrouw heeft veel kritiek gekregen op haar uiterlijk, maar beweert er geen belang aan te hechten: haar lippen blijven zeker niet onopgemerkt, maar ze is vrij om betreft haar lichaam elke beslissing te nemen die zij gepast acht. Volgens Andrea moet in feite "iedereen doen wat hij wil”. We weten niet of de vrouw het record voor de grootste lippen ter wereld zal kunnen halen, maar het is zeker dat Andrea - met verdere ingrepen - geen moeite zal hebben om het primaat te bereiken.

Advertisement