Kapster vraagt ​​meer dan €1600 voor knippen en verven: het regent kritiek op het web

Janine image
door Janine

03 Juli 2021

Kapster vraagt ​​meer dan €1600 voor knippen en verven: het regent kritiek op het web
Advertisement

Als het tijd is om naar de kapper te gaan, weten veel mensen dat ze grote kosten zullen moeten maken voor een verandering van uiterlijk, of voor een eenvoudige knipbeurt of onderhoud van hun kapsel. Natuurlijk: er zijn ook goedkope kappers, maar in het algemeen, vooral als je iets ingewikkelders wilt dan een simpel kapsel, is het niet ongewoon om aanzienlijke bedragen te moeten betalen.

Zou je er echter ooit aan denken om meer dan 1600 euro uit te geven aan knippen en verven? Als je met je ogen hebt gerold en nee hebt geantwoord, weet dan dat je binnenkort van gedachten zult veranderen. De reden? De Californische kapster waar we je nu over gaan vertellen, die zich per uur laat betalen en niet zo weinig ook. Deze buitengewone tarieven haalden snel de krantenkoppen en ze kreeg een ware regen van kritiek.

via Newsweek

Advertisement
@bprado_/TikTok

@bprado_/TikTok

Er zijn mensen die, als ze naar de kapper gaan, zichzelf een limiet opleggen, en mensen die bereid zijn met bedragen te komen die voor velen gewoon onredelijk zijn. De klanten van Jasmine Policarpo vallen zeker in deze tweede categorie, want als ze in haar salon zitten voor een nieuwe look, kunnen ze meer dan 1600 euro uitgeven voor een kapsel en een kleurtje waar bijzonder veel tijd voor wordt uitgetrokken.

Ja, want de prijzen van Jasmine, bekend als @bprado_ op TikTok, worden per uur berekend en hebben veel internetgebruikers verbaasd. Tot op het punt dat sommigen niet hebben geaarzeld om haar te beschuldigen van het "stelen" van haar klanten, met haar “dwaze" prijzen.

Advertisement
@bprado_/TikTok

@bprado_/TikTok

De controverse ontstond naar aanleiding van een video waarin de kapster een "interventie" bij een klant uitvoert die 13 uur duurt, uiteraard verdeeld over twee verschillende dagen, en waardoor de rekening in feite oploopt tot bijna 1650 euro. De video kreeg binnen een paar dagen miljoenen views en duizenden reacties. Er waren mensen die opmerkten dat die interventies in slechts 5 of 7 uur hadden kunnen worden uitgevoerd, en daarom beweerden ze dat Jasmine mensen “besteelt”.

De reactie van de Californische kapster liet niet lang op zich wachten. "Ik had niet gedacht dat ik zoveel mensen boos zou maken met mijn post - zei ze - niemand is verplicht om naar mij toe te komen, er zijn veel andere kappers die minder vragen dan ik".

@bprado_/TikTok

@bprado_/TikTok

“Eenieder kiest ervoor om zijn geld uit te geven zoals hij wil, mijn klanten kiezen ervoor om het aan hun haar uit te geven en ik begrijp niet waarom zoveel mensen boos worden, ik doe elke keer mijn best om ze tevreden te stellen."

Kortom: een heen en weer van meningen. Wat vind jij van de tarieven van deze kapster? Is de kritiek op haar terecht of niet?

Advertisement