Spuitverf op verdroogde planten: de nieuwe "trend" voor mensen zonder groene vingers - Curioctopus.nl
x
Spuitverf op verdroogde planten: de…
Heineken presenteert een slimme robot die je volgt en je een koud biertje brengt Onbegrepen genieën van fotobewerking: 15 keer waarin mensen te ver zijn gegaan met Photoshop

Spuitverf op verdroogde planten: de nieuwe "trend" voor mensen zonder groene vingers

07 Juli 2021 • Door Janine
3.033
Advertisement

Hoe verzorg jij de planten? Als je groene vingers hebt, ongetwijfeld heel goed: bloemen, planten en meer zullen altijd genieten van een uitstekende gezondheid, ongeacht de tijd van het jaar en andere factoren.

Wat als je ze niet hebt? Weet allereerst dat je niet de enige bent. Velen, verzekeren we je, weten planten niet op de beste manier te verzorgen, zelfs als ze worden bezield door een grote wilskracht en solide motivaties. Als je niet trots bent op je prestaties op het gebied van tuinieren, kun je altijd overwegen om mee te doen aan de nieuwe "trend" waarover we je gaan vertellen. Nee, we gaan geen wondertruc onthullen om je groene vrienden weer tot leven te brengen, maar een extravagante manier om ze er minder verdord uit te laten zien.

via: Metro

Spuitverf. Als je met je ogen hebt gerold bij het lezen van dit woord, wacht dan even, want het is precies het object dat veel mensen gebruiken om hun planten levendiger te maken, althans vanuit esthetisch oogpunt.

Als er voor planten helemaal niets meer aan te doen is, zit er vaak niets anders op dan ze weg te gooien. Toch zijn er een aantal mensen die hebben besloten dat niet te doen, en een "truc" te gebruiken waarmee ze nog wat langer kunnen genieten van de dorre plant. Wat doen zij? Ze schilderen de planten met gekleurde spuitverf.

Dit is zeker een extravagant idee, waar velen he misschien niet mee eens zullen zijn, zelfs als vele anderen het ronduit geniaal vinden. De foto's die we je laten zien, spreken voor zich.

Kijk maar naar deze planten: zou je zeggen dat ze niet gezond zijn? Als je nee hebt geantwoord, ben je klaar om het te proberen. Rood, paars, blauw, groen, roze: de tinten zijn talrijk en met de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen ze je bloemen herstellen naar het aspect dat ze ooit hadden, voordat ze uitdroogden.

Advertisement

Er zijn mensen die hun gedroogde planten rood hebben geverfd, misschien voor Kerstmis, of mensen die hebben gekozen voor andere felle kleuren waardoor ze eruitzien alsof ze net uit de kwekerij komen.

Natuurlijk: wat we in principe altijd moeten doen, is ervoor zorgen dat we ze in goede gezondheid houden, maar als het echt niet mogelijk is en als we de planten niet weg ​​willen gooien waar we zo veel om gaven, kan dit een oplossing zijn.

Alleen een esthetisch iets? Voor een groot deel wel, ook al is het een goede truc voor degenen die gewoon niet in zich hebben wat nodig is om een ​​tuinier te zijn of groene vingers te hebben. Wat vind jij? Zou jij zo'n keuze maken voor je droge planten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt