Deze vrouw deelde foto's van haar 72e verjaardag, maar ze ziet er uit als 40

Janine image
door Janine

15 Juli 2021

Deze vrouw deelde foto's van haar 72e verjaardag, maar ze ziet er uit als 40
Advertisement

Iedereen is min of meer bang om oud te worden. Het is geen toeval dat de markt overspoeld wordt met producten die dit onvermijdelijke maar natuurlijke proces willen vertragen. Wonderen bestaan ​​niet en hoewel velen beweren dat de enige oplossing is om je toevlucht te nemen tot een operatie, weten anderen hoe ze jong kunnen blijven. Vera Wang is een van die mensen: de bekende Amerikaanse ontwerpster, van Chinese afkomst, vierde onlangs haar 72e verjaardag. Ze deelde vervolgens foto's van haar feest, en niemand zou haar leeftijd kunnen raden: de vrouw lijkt hooguit 40 jaar te zijn.

via Vera Wang/Instagram

Advertisement
Vera Wang/Instagram

Vera Wang/Instagram

Is er een geheim voor haar "eeuwige jeugd"? Als we aan een 70-jarige vrouw denken, stellen we ons haar voor met grijs haar, rimpels op haar gezicht, de last van de leeftijd die zich laat voelen, de rug die neigt te buigen, wijde kleren om te proberen zogenaamde defecten te verbergen. Op de door Vera Wang gepubliceerde foto's is van dit alles geen spoor te vinden: de vrouw verscheen op haar feest met een lange kleurrijke jurk en heel lang ravenzwart haar. De ongelooflijk gladde huid lijkt nog altijd op die van een jonge vrouw. De vrouw gaf wat advies: er zijn geen geheimen om jong te blijven, maar er zijn enkele voorzorgsmaatregelen die - als ze consequent worden gebruikt - tot resultaten op de lange termijn kunnen leiden.

Advertisement
Vera Wang/Instagram

Vera Wang/Instagram

Het lijkt paradoxaal, maar haar eerste advies om in vorm te blijven is om niet geobsedeerd te zijn door het verstrijken van de tijd, de gedachte aan oud worden en het idee om in vorm te blijven. Volgens de vrouw moet je eigenlijk altijd voor je lichaam zorgen, ook al is de ouderdom nog ver weg. Negativiteit heeft ook invloed op ons uiterlijk. Maar overgaand op wat meer praktisch advies, raadt Vera je aan om goed te rusten en jezelf niet te lang bloot te stellen aan de zon, vooral zonder bescherming. In de Aziatische cultuur is het zelfs een goede gewoonte om een ​​beetje zonnebrandcrème op het gezicht aan te brengen, zelfs als het niet direct aan de zon wordt blootgesteld.

Vera Wang/Instagram

Vera Wang/Instagram

Maar dat is nog niet alles: wat verrassend is, is dat de vrouw niet van lichamelijke activiteit houdt en hoewel het een fundamentele gewoonte is voor het behoud van een goede gezondheid, neemt ze het niet op in haar dagelijkse routine. We weten niet of haar uiterlijk te wijten is aan make-up en haar dagelijkse gewoonten of aan een benijdenswaardige genetica. Het staat echter vast dat de door de bekende ontwerpster gepubliceerde foto's het web geenszins onverschillig hebben gelaten.

Advertisement