Ze is zwanger, maar haar buik groeit niet: in de negende maand laat ze foto's zien van haar zwangerschap

Janine image
door Janine

17 December 2022

Ze is zwanger, maar haar buik groeit niet: in de negende maand laat ze foto's zien van haar zwangerschap
Advertisement

Een van de wonderen van de zwangerschap is om je buik dag na dag te zien groeien, totdat het met het verstrijken van de maanden meer dan duidelijk wordt. Weten dat er een nieuw leven in je aan het groeien is, is zeker een uniek gevoel, maar elke vrouw en dus ook elke “buik” heeft zijn eigen persoonlijke timing. Voor veel aanstaande moeders lijkt het in de vroege ochtenduren ingetogener om tegen het einde van de dag meer uitgesproken te worden, anderen zien het van de ene op de andere dag plotseling verschijnen en sommigen arriveren aan het einde van hun zwangerschap zonder het zelfs maar te merken, zoals gebeurde met een jonge Amerikaanse die, nu in de negende maand van haar zwangerschap, haar atypische aspect liet zien op sociale media.

via nikkisalazar_/TikTok

Advertisement
nikkisalazar_/TikTok

nikkisalazar_/TikTok

Nikki Salazar deelde foto's van haar zwangerschap op haar TikTok-profiel, waarop een onverwacht platte buik te zien was. De vrouw is inmiddels moeder van een jongen, maar wilde voor de bevalling het verhaal van haar fantastische ervaring publiceren. De duizenden volgers konden echter niet anders dan Nikki's eigenaardigheid opmerken, dat wil zeggen, een absoluut normale buik, zelfs in de negende maand, een periode waarin elke zwangere vrouw perfect herkenbaar is. Maar zij niet: ze behield een onvermoede fysieke vorm die de nieuwsgierigheid van gebruikers opwekte.

Naast de algemene verbazing, die velen ertoe heeft gebracht zich af te vragen hoe het mogelijk is om aan het einde van de zwangerschap niet te pronken met een respectabele babybuik, is er de "afgunst" van veel vrouwen die, zich met haar identificerend, haar geluk hebben erkend: "Mijn droom" schreef een gebruiker, terwijl anderen opmerkten: "Ik zie er op een normale dag meer opgeblazen uit dan jij met 9 maanden" en "Wauw, een zwangerschap zonder moeite met lopen, sokken aantrekken, wassen, bukken en op je buik slapen... de lijst is eindeloos! Je hebt veel geluk.”

Advertisement
nikkisalazar_/TikTok

nikkisalazar_/TikTok

Aan de andere kant is een royale en omvangrijke buik naast mooi ook ongetwijfeld een obstakel: de normale dagelijkse bezigheden komen tijdens die prachtige periode onvermijdelijk in het gedrang en sommige bewegingen zijn moeilijker dan voorheen. Andere vrouwen hebben hierover echter enige verbijstering geuit en verklaarden dat haar uiterlijk enige bezorgdheid bij hen zou hebben gewekt: in haar plaats zouden ze zich zelfs hebben afgevraagd: "Waar is het kind gebleven? Is hij in het hotel of ergens anders?”

Hoe dan ook, ondanks haar atypische uiterlijk beviel Nikki van een baby als elk ander, met een volkomen normaal gewicht. Ken je moeders die een "buikloze" zwangerschap hebben gehad zoals de hare?

Advertisement