Ze houdt zo veel van parfum dat ze 400 flesjes bezit: "Ik doe het zelfs op als ik ga slapen"

Janine image
door Janine

10 Februari 2023

Ze houdt zo veel van parfum dat ze 400 flesjes bezit: "Ik doe het zelfs op als ik ga slapen"
Advertisement

Elke persoon heeft verschillende hobby's en interesses, een van de bekendste is ongetwijfeld verzamelen: er zijn mensen die graag oude munten zoeken en toegewijd zijn aan numismatiek, degenen die catalogi hebben waarin ze postzegels van over de hele wereld verzamelen, in plaats van ansichtkaarten, magneten en souvenirs. Een vrouw heeft haar sociale accounts echter gewijd aan de passie die ze heeft voor parfums en geuren, door er haar beroep van te maken en er honderden te verzamelen.

via Dunya News

Advertisement
jusderose/TikTok

jusderose/TikTok

De Zwitserse TikToker Josephine, die op sociale netwerken bekend staat onder de naam Juse de Rose, woont in Londen en heeft een echte passie voor parfums, die ze op elk moment van de dag draagt. De vrouw, die in de cosmetica- en beautysector werkt, heeft onthuld dat ze meer dan 400 flesjes bezit en in een van haar video's heeft ze aangegeven welke haar favorieten zijn. Josephine draagt ​​ook een paar druppeltjes geur als ze gaat slapen, want als een perfecte bewonderaar van deze producten kan ze niet zonder.

Van de honderden geuren die zich haar schappen bevinden, zijn er echter vijf die "ik de rest van mijn leven zal gebruiken. Ik heb meer dan 400 flessen, maar als ik er maar een paar zou kunnen houden, zouden dit de geuren zijn die ik zou bewaren." Op de eerste plaats zet Juse de Rose een geur die geschikt is voor het herfstseizoen, BDK van Gris Charnel: "Het heeft de geur van warme melk met een beetje verborgen vijg." De tweede plaats is gereserveerd voor Rouge Malachite van Armani, perfect voor een avondje uit, een delicate en gedurfde witte bloemengeur. Vervolgens Ormonde Jayne van Levant: "Het is het dichtst bij mijn kenmerkende geur. Het ruikt naar pioenrozen, denk aan een Turkse geur doordrenkt met oranjebloesem - heerlijk.”

Advertisement
jusderose/TikTok

jusderose/TikTok

Nummer vier wordt vertegenwoordigd door Delina La Rosée door Marly: "Ik hou van frisse bloemen- en muskusgeuren en dat is precies wat deze geur onderscheidt. Het is echt vrouwelijk, heel gemakkelijk te dragen en blijft lang hangen.” Als laatste op de lijst staat Glossier You, "waarschijnlijk mijn meest gebruikte parfum, dit flesje is bijna op, ik spuit vaak wat op vlak voor het slapengaan. Het is kalmerend, ontspannend, heeft een schone geur en het trekt ook veel complimenten aan.”

De clip heeft de nieuwsgierigheid gewekt van duizenden gebruikers, die zich haastten om commentaar te geven en hun suggesties te delen. Blijkbaar heeft de wereld van parfums veel mensen veroverd, die niet kunnen wachten om de door Josephine aanbevolen geuren te proberen. Iemand wees haar erop dat 400 flesjes werkelijk heel veel is en dat ze jaloers is op haar verzameling: "Wauw, dit is mijn levensdoel!" Juse de Rose antwoordde dat de hoeveelheid van haar parfums te danken is aan het feit dat ze op dit gebied werkt, "anders zouden er niet zoveel nodig zijn."

Hou jij van parfums? Welke is jouw favoriet?

Advertisement