De tijd uitdagen: 16 afbeeldingen van fantastische vrouwen die zich niet laten beïnvloeden door het verstrijken van de jaren

Janine image
door Janine

11 Juli 2022

De tijd uitdagen: 16 afbeeldingen van fantastische vrouwen die zich niet laten beïnvloeden door het verstrijken van de jaren
Advertisement

Wie zei dat we met het verstrijken van de jaren een look, kleding of een accessoire dat als puur jeugdig wordt beschouwd, moeten opgeven? De regel zou er maar één moeten zijn: je figuur goed uit laten komen met een stijl die bij je persoonlijkheid past, waardoor je je bij elke gelegenheid op je gemak voeltt, want je kunt op elke leeftijd mooi zijn en deze foto's bewijzen het: hier zijn 16 afbeeldingen van volwassen vrouwen die zich niet door het verstrijken van de tijd laten beïnvloeden en die absoluut tevreden zijn met zichzelf.

Advertisement

1. Gelukkiger dan ooit

1. Gelukkiger dan ooit

DarkPrincess_

"Op mijn 45e ben ik gelukkiger dan ooit."

Advertisement

2. Blauw haar

2. Blauw haar

scarletthing/Reddit

“Post over de waardering van de kleur! Ik word over iets meer dan een week 49! Ik denk dat ik nog niet volwassen ben."

3. Make-up lessen

"Er gaat niets boven thuiskomen en in je eigen bed slapen na een paar dagen kamperen. Ook als ik aan het kamperen ben, draag ik graag wat make-up. Ik voel me er zoveel beter door!”

4. Jezelf worden

“Ouder worden is een geweldig proces waarbij je de persoon wordt die je altijd had moeten zijn" (David Bowie) Ik moet zeggen dat ik het volledig eens ben met David Bowie. Ik hou van de vrouw die ik de afgelopen 2 of 3 jaar ben geworden en van de vrouw die ik nog steeds ben. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik moest veranderen, omdat ik dacht dat de persoon die ik was de echte ik was (als dit logisch is).

5. Wat een stijl!

Een lichtblauwe jurk die haar echt goed staat en haar met weinig elegant maakt!

Advertisement

6. In vorm

6. In vorm

somethingblue331/Reddit

"Ik heb me nog nooit zo goed of trots gevoeld op iets dat ik alleen voor mezelf heb bereikt."

7. Stijlvol

7. Stijlvol

Flameblanket/Reddit

"Mijn modieuze grootmoeder."

Advertisement

8. Mamma

8. Mamma

makeupformermaids/Reddit

"Ik heb mijn moeder een nieuwe look gegeven!"

9. Sierlijk

"Gracieus ouder worden: het huidige moment is alles wat we hebben."

Advertisement

10. De kunst van het bloeien

"De kunst van het bloeien. In januari besloot ik mijn haar niet meer te verven. Ik laat het prachtige grijs groeien en natuurlijker worden met de acceptatie van mezelf, van mijn lichaam, van mijn veroudering. 52 is geen leeftijd, er is nog steeds veel jeugd. Natuurlijk ben ik ouder, als iemand 25 is en haar leeftijd vergelijkt met de mijne. Maar ik wist eerlijk gezegd niet wat er ging gebeuren. Ik kan zeggen dat er een bloeiende verandering in mij heeft plaatsgevonden. Ik moest er gewoon arriveren."

11. Alternatief

11. Alternatief

kahuxtable/Reddit

"Natuurlijk krijg je ongewenste aandacht, maar complimenten wegen daar ruimschoots tegen op, althans zo is het voor mij!"

Advertisement

12. Doe waar je van houdt

"Als mensen me vragen: wat zou je over 50 jaar doen? Mijn antwoord is dit! Zoek wat je leuk vindt en vind de tijd en de manier om het te doen."

13. Bikiniproof

Ze is beslist geslaagd! Het lichaam van een model.

Advertisement

14. Gefeliciteerd

"Sommige mensen, hoe oud ze ook worden, verliezen hun schoonheid niet, ze brengen het gewoon over van het gezicht naar het hart."

15. Casual en trendy

"Het was het rustigste weekend ooit, precies wat ik nodig had."

Advertisement

16. Iets extra's

"Maak het lawaai onschadelijk en draag wat je iets extra’s geeft. Doe (en draag) waar je blij van wordt, zonder je te verontschuldigen."

Advertisement