Haar vriend verlaat haar voor een ander: ze pakt zijn auto en rijdt 49 keer door rood licht

Janine image
door Janine

14 Juli 2021

Haar vriend verlaat haar voor een ander: ze pakt zijn auto en rijdt 49 keer door rood licht
Advertisement

Wanneer een relatie op een stormachtige manier eindigt, maak je ongetwijfeld geen fijne periode door. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend dat de partners de scheiding vrijwillig accepteren, en dit kan aanleiding geven tot situaties die gemakkelijk kunnen ontaarden tot verontrustende en soms paradoxale contouren, zoals die waarover we je nu gaan vertellen.

De hoofdpersoon is een Chinese vrouw die, nadat ze door haar vriend was gedumpt voor een ander, besloot dat ze met een echt sui generis wraakplan zou komen. Een "vierwielige" les die zijn ex sprakeloos maakte, en niet alleen hem.

via Global Times

Advertisement
Kevin Payravi/Wikimedia - Not the actual photo

Kevin Payravi/Wikimedia - Not the actual photo

Lou - zoals de vrouw in kwestie heet - besloot dat ze op een heel bijzondere manier wraak zou nemen op haar vriend die haar voor iemand anders had verlaten. Woedend over wat er is gebeurd, slaagde ze erin om via een kennis de auto van haar ex-vriend te pakken en eenmaal aan boord begon ze wraak te nemen.

Het was een echte tweedaagse marathon die Lou had bedacht, rijdend in de Audi van haar ex. Samen met haar "medeplichtige" Zhu begon ze een zeer lange reeks verkeersovertredingen te maken, waar de politie zelf bij verbleekte en achterdochtig raakte.

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Negenenveertig rode lichten. Ja, je leest het goed: Zhu en Lou slaagden erin om bijna 50 kruispunten te passeren met Qian's auto die, onwetend van dit alles, een flink aantal boetes zou hebben ontvangen, voor een even groot bedrag om te betalen. Maar dat is nog niet alles.

Want naast de 49 opzettelijk genegeerde verkeerslichten was er ook een overtreding voor te hard rijden, ook weer op een bestudeerde manier en met dezelfde auto. In het licht van deze hele situatie werd de politie duidelijk achterdochtig en begon een onderzoek in te stellen.

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Uiteindelijk slaagde de politie erin om de Audi te stoppen die herhaaldelijk en op een ongelooflijke manier de regels overtrad, en toen Zhu en Lou werden ondervraagd, begon het hele verhaal duidelijkere contouren te krijgen. De vrouw, in het nauw gedreven door de vragen van de politie, onthulde haar wraakzuchtige plan en beweerde dat het juist haar bedoeling was om haar ex te pesten, die een indrukwekkend aantal boetes zou hebben ontvangen.

Samen met haar handlanger werd ze gearresteerd, en ging de vrouw de wereld rond juist vanwege het verhaal waarin zij de hoofdpersoon was. Ongelooflijk, vind je ook niet?

Advertisement