Voor dertig dollar per uur verhuurt deze man zichzelf aan alle alleenstaande moeders om hen te helpen - Curioctopus.nl
x
Voor dertig dollar per uur verhuurt…
Een beer glipt een erf op en heeft het kinderzwembad gebruikt om een zomerslaapje in te houden Een vrouw roept andere vrouwen op dat ze moeten stoppen met de luiheid van echtgenoten goedpraten

Voor dertig dollar per uur verhuurt deze man zichzelf aan alle alleenstaande moeders om hen te helpen

01 Augustus 2021 • Door Skip
11.509
Advertisement

Single moeders staan voor talloze uitdagingen. Buiten dat het een of meer kinderen grootbrengen in je eentje heel erg veel voldoening geeft, is het misschien wel dubbel zo zwaar. Net als de leuke dingen komen ook de verantwoordelijkheden, plichten, al het werk ook op de schouders van mamma terecht. Niemand is een geboren vader, dat moet je leren, leren je verantwoordelijkheden te nemen en kinderen op te voeden. Mochten er vaders zijn die niet klaar zijn voor deze stap, dan is daar Jake die wel wil helpen.

We zeggen ook wel dat als er een probleem is er ook een oplossing is, en als jij met je bedrijf een oplossing kan bieden voor een probleem dan behoor je tot de meest lucratieve bedrijven. Jake schoot een geweldig idee te binnen. Hij zette een advertentie getiteld "huur een pappa" online waar hij aanbiedt activiteiten te verrichten die normaal door een vader worden gedaan.

James woont in Australië is vrachtwagenchauffeur en besefte dat er een omslag moest komen in zijn leven. In zijn professionele "werk-gezocht-advertentie" die hij op Facebook had gezet had hij geschreven:"Ik maak een nieuwe carrièremove omdat ik wil stoppen met vrachtwagens. Heeft je vader zich slecht gedragen? Moe ervan dat hij spelletjes speelt? Gaan zijn vrienden voor zijn kinderen? Huur een pappa!" Maar wat biedt Jake voor een diensten? Onder meer huiswerkhulp, deelname aan sportactiviteiten, deelname aan activiteiten die kinderen wensen te doen, naar school brengen, gras maaien, auto-onderhoud, spelen met kinderen en enkele "extra services" zoals gezinsselfies en relatiestatusupdates op Facebook.  

Dit alles voor $30 per uur, met enkele toeslagen die worden toegepast afhankelijk van de situatie. 's Zondags stijgt de prijs. Of het een grap is weten we niet, een experiment of een echte advertentie. In korte teijd heeft hij heel veel opmerkingen gekregen en is het talloze keren gedeeld. Veel mensen hebben vrienden getagd die misschien wel een vader konden gebruiken, al is hij dan maar gehuurd.

Het is momenteel niet duidelijk of dit is gedaan voor de lol, of gewoon omdat het kan, of dat het echt is, of een volwaardige advertentie überhaupt. Los hiervan hebben veel mensen op zijn advertentie gereageerd en tagden zij vrienden en mensen waarvan ze dachten dat die echt een vader konden gebruiken. Voor een paar uur dan tenminste.   

Tags: KomischeAbsurdFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt