Spaghetti en Nutella, de bizzare combi die op het internet een enorme rage werd

door Skip

06 Augustus 2021

Spaghetti en Nutella, de bizzare combi die op het internet een enorme rage werd
Advertisement

Er zijn producten die in de loop der tijd zoveel waardering en bekendheid hebben gekregen dat ze haast als universeel kunnen worden beschouwd ondanks dat ze hele precieze culinaire tradities symboliseren. Daarom zijn ze zo belangrijk en moet de oorsprong worden "gerespecteerd" en moeten ze klaargemaakt worden volgens bepaalde regels, een beetje experimenteren mag, maar dan wel binnen het toelaatbare. Neem bijvoorbeeld spaghetti of iets soortgelijks. Er is waarschijnlijk geen mens op de wereld die er niet van gegeten heeft.

Er zijn werkelijk talloze manieren waarop we het kunnen klaarmaken, maar zijn er slechts weinige hiervan ongebruikelijk en voor sommige zelfs een beetje irritant. Een beetje zoals we je hieronder gaan vertellen, de manier die echt een rage is geworden op internet. Denk jij dat je ooit een lekker bord met spaghetti gaat klaarmaken.. met Nutella? Nee, er is hier geen fout gemaakt want sociale media staat bol van video's, tutorials en recepten van internetgebruikers die zich hebben gewaagd aan deze combinatie.

via Daily Mail

Advertisement

Over smaak valt niet te twisten, al moeten we wel bekennen dat mensen met sommige probeersels een beetje buiten de kaders kunnen gaan van wat als "normaal" wordt beschouwd. Het lijdt geen twijfel dat spaghetti met Nutella 100% in deze categorie valt. Als je echt niet kunt geloven hoe populair deze variant is op het web, kijk dan even met eigen ogen. Alle social media staan er namelijk vol mee, onder meer met mensen die het idee toejuichen en weer anderen die het "culinaire heiligschennis" noemen.

Advertisement
ElenaCardin43/Twitter

ElenaCardin43/Twitter

Een Australisch restaurant heeft het zelfs op het menu gezet om World Pasta Day mee te vieren. Sinds deze aparte productencombi in zulke "officiële" omstandigheden is gaan verschijnen, vonden velen het heerlijk en gingen heel veel mensen thuis het zelf maken.

Het is moeilijk te zeggen of het hier om een hoofdgerecht of toetje gaat, voor de rest volgt het gerecht een beetje de lijn van Pizza met Nutella, ook jarenlang al bekend en in sommige gevallen nog steeds wordt gegeten. "Wie zegt dat spaghetti per se gezond moet wezen?" roepen fans, die het niet schuwen om de spaghetti met nutella te "verrijken" met geraspte kaas alsof er tomaten en basilicum werden gebruikt. 

jasmyn!/Twitter

jasmyn!/Twitter

Het is super makkelijk klaar te maken. Je moet eigenlijk gewoon weten hoe je spaghetti, tagliatelle of soortgelijks moet maken, een pot van dat heerlijke chocoladesmeersel kopen en het er rijkelijk mee bedekken.

luxeini/Instagram

luxeini/Instagram

Origineel gevonden of juist heiligschennis vergeleken met hoe "heilig" de Italiaanse deegwaren zijn? Mensen op internet zijn verdeeld. Wat denk jij? Zou jij het proberen? 

Advertisement