Medewerker van McDonald's laat zien hoe hij patat maakt voor onbeschofte klanten

Janine image
door Janine

28 Oktober 2021

Medewerker van McDonald's laat zien hoe hij patat maakt voor onbeschofte klanten
Advertisement

Soms is het misschien beter om je niet af te vragen wat er gebeurt binnen de muren van een restaurantkeuken, vooral als het een plek is waar op elk moment van de dag maaltijden worden "gebakken", en dat allemaal wordt gekenmerkt door voorverpakte ingrediënten. Het is ook om deze reden dat fastfoodketens, ondanks de inspanningen die managers doen om hun imago te verbeteren, vaak niet de beste afweging maken op het gebied van voedselkwaliteit.

Wat gebeurt er als een medewerker van zo'n restaurant besluit zijn eigen inspanningen te leveren om het nog erger te maken? In de episode waarover we je gaan vertellen, gebeurde precies dit: uitgaande van een voor hem geldige motivatie, toonde een medewerker van McDonald's de behandeling die hij reserveert voor klanten die te veeleisend of te onbeleefd zijn. Vooral de frietjes die hij voor ze klaarmaakt zijn zeker niet de beste qua versheid.

via dresav92/TikTok

Advertisement
dresav92/TikTok

dresav92/TikTok

Degenen die in contact staan ​​met het publiek weten het goed: het is niet altijd vanzelfsprekend om beleefde klanten tegenover hen te vinden met vriendelijke manieren, die respect hebben voor degenen die ze voor zich hebben. Daarom besloot Deandre Byars, een medewerker van McDonald's, een video achter de schermen te maken, later gedeeld op zijn TikTok-account, om iedereen te laten zien hoe hij mensen behandelt die niet beleefd zijn bij het bestellen van eten.

"Wat gebeurt er als je om verse friet vraagt" staat op de afbeeldingen die op het sociale netwerk zijn geplaatst. Een video, die van Deandre, die een echte aansporing wil zijn voor iedereen om niet onbeleefd te zijn. Op TikTok bekend als @dresav92, liet de medewerker zonder filter zien dat, wanneer een klant dringend - en onbeschoft - om vers gemaakte friet vraagt, hij dat juist niet doet.

Integendeel: Deandre pakt de eerder gebakken frietjes gewoon met een frituurmandje en warmt ze enkele seconden op in de kokende olie. Op deze manier zal de dienstdoende klant de indruk hebben dat zijn eten op dit moment is gebakken, ook al is dat in werkelijkheid helemaal niet zo, althans in het restaurant waar deze man werkt en voor het geval hij serveert. 

Advertisement
dresav92/TikTok

dresav92/TikTok

Zoals vaak gebeurt in soortgelijke gevallen, zorgde de video van de TikTok-er voor een stortvloed aan reacties en opmerkingen onder de gebruikers die het bekeken. Er zijn mensen die erg verontwaardigd waren over wat de jongeman in het openbaar liet zien, ondanks dat onbeleefd gedrag niet te tolereren is.

“Eisen en vragen zijn twee verschillende dingen: waarom zou het onbeleefd zijn om vers te vragen?" wezen ze Deandre erop, of "je moet ze wel goed bakken, want op deze manier is het duidelijk dat ze niet vers zijn". Er was echter geen gebrek aan degenen die zeiden onverschillig te staan ​​tegenover dit gebaar. "Ze zijn prima zolang ze warm zijn, als ze niet koud of papperig zijn maakt het me niet uit", zeiden sommige mensen; “als je ze zonder zout vraagt, zijn ze altijd vers", merkte een gebruiker in plaats daarvan op.

Kortom: de commentaren en reacties volgen zich bij duizenden tegelijk op, en het is niet de eerste keer dat een medewerker van McDonald's een "ongemakkelijk" geheim deelt van het restaurant waar hij werkt. Het is niet altijd gemakkelijk om met de dagelijkse stress en onbeschoft gedrag van de klanten om te gaan, dat is waar, maar misschien was de reactie van deze medewerker wat overdreven. Wat vind jij?

Advertisement