Buitenaardse wezens op de aarde in augustus 2021: de theorie van een man die beweert door de tijd te hebben gereisd - Curioctopus.nl
x
Buitenaardse wezens op de aarde in augustus…
Hij eet wat patat van het bord van een vriend: hij vraagt ​​om een ​​overschrijving van 40 cent

Buitenaardse wezens op de aarde in augustus 2021: de theorie van een man die beweert door de tijd te hebben gereisd

13 Augustus 2021 • Door Janine
17.892
Advertisement

De laatste jaren zijn we eraan gewend geraakt om echt van alles te zien op sociale netwerken. Hoewel deze platforms voor communicatie en informatie tussen mensen hebben gezorgd, moet ook worden gezegd dat ze in verschillende gevallen stem en ruimte hebben gegeven aan de meest extravagante theorieën, evenals aan nogal absurde episodes.

Wat zou je denken als iemand je zou vertellen dat een buitenaardse invasie, compleet met oorlog tegen de aardbewoners, op handen is? Je zou het waarschijnlijk niet serieus nemen. Jammer dat de persoon in kwestie, een TikTok-gebruiker die zichzelf tot "tijdreiziger" heeft uitgeroepen, echt bestaat en 100% overtuigd is van zijn theorieën, zozeer zelfs dat hij de mensheid goed wilde doen door iedereen te waarschuwen voor het gevaar dat op handen staat.


11 augustus 2021. Dit is de datum waarop volgens gebruiker @aesthetictimewarper iets had moeten gebeuren dat nooit is gebeurd. "Ja, ik ben een echte tijdreiziger, uit het jaar 2714, en soms gebeurt het ongelooflijke - lezen we in de tekst van een video die op zijn account is geplaatst, waarin je beukende golven kunt zien - er zal een meteorenregen zijn die twee weken zal duren en een van hen zal anders zijn dan alle anderen, omdat het een ruimteschip is dat op aarde zal landen en voorbereidingen zal treffen voor de eerste oorlog van Nozic”.

Geraakt, bang of vermaakt? Het gebeurt zeker niet elke dag om een ​​bericht als dit te lezen, en wat zeker indrukwekkend is, is de nauwkeurigheid waarmee deze informatie is vrijgegeven. Het nieuws van de zelfbenoemde "tijdreiziger" ging meteen de wereld rond omdat het een gebruiker is die al een behoorlijke aanhang heeft op TikTok, met meer dan 610.000 volgers.

Advertisement

Het duurde niet lang of de video kreeg meer dan 300.000 views en meer dan 12.000 likes, en uiteraard was er geen gebrek aan commentaar, waarvan de meeste, zoals verwacht, een kritische en ironische inslag kregen. "Het eerste wat ik zou doen als ik een tijdreiziger was, zou zijn om een ​​TikTok te maken", schreef iemand; "Dit alles zal gebeuren wanneer 5G arriveert", merkte een ander op; "niets wat je zegt is uitgekomen" was een andere opmerking.

foto: utahhome

Gebruiker @aesthetictimewarper reageerde ook en beweerde de mensheid te willen helpen en te waarschuwen voor deze vermeende dreigende gevaren en noemde andere "belangrijke" data om in de gaten te houden, maar sceptische berichten over wat hij zei hadden de overhand, zelfs als er mensen waren die hem wilden geloven. Op dit punt, als we nog steeds enige twijfels hebben, is het enige dat overblijft om je neus omhoog te steken en af te wachten. 11 augustus 2021 verliep zonder problemen, dat is waar, maar niemand kan met zekerheid zeggen dat we alleen in het universum zijn... Wat denk jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt