Bruid vraagt gasten of ze hun kinderen thuis kunnen laten omdat ze hen niet wil hebben op de bruiloft - Curioctopus.nl
x
Bruid vraagt gasten of ze hun kinderen…
Moeder betrapt zoon op gebruik mobieltje in bed en straft hem door middel van een vernuftig puntensysteem Dit eiland is zowel Frans als Spaans en is uniek omdat het elke zes maanden van bestuur wisselt

Bruid vraagt gasten of ze hun kinderen thuis kunnen laten omdat ze hen niet wil hebben op de bruiloft

20 Augustus 2021 • Door Skip
1.432
Advertisement

Hoe zie jij je droomhuwelijk voor je? Sommigen fantaseren al jaren over die dag of denkt er iemand helemaal niet over na wat perfect op zo'n dag precies moet betekenen. Er zijn mensen die niet zo houden van bombastische en drukke situaties en die liever iets eenvoudigs en intiemers hebben. Weer anderen willen zich in "overdreven mate" speciaal voelen. Maar hé, wie zijn wij om te oordelen? Rox Quintana is een beroemde chef en heeft bittere kritiek gekregen nadat ze op Twitter haar wens had uitgesproken: ze wenste geen kinderen om zich heen te hebben op de dag van haar huwelijk

Quintana schrijft:"Ze zullen me niet aardig gaan vinden maar ik wil geen kinderen op mijn bruiloft." De tweet ging snel viraal en kreeg uiteenlopende antwoorden. Ze is van mening dat bruiloften geen passende gelegenheden zijn voor kinderen omdat het situaties zijn die zijn gericht op volwassenen. Kinderen die vervelen zich. Tijdens de bruiloft huilen ze zelfs of slapen ze. Kinderen zijn te klein om in te zien hoe belangrijk deze gebeurtenis is. Dus wil het echtpaar die dag samen beleven met volwassenen en niet met kinderen.

Iemand vond het verhaal van Rox "een aanslag op de kindertijd" en meende dat ze aan het generaliseren was en de aanname maakte dat kinderen zich slecht gedragen in bepaalde situaties. Andere mensen kozen de kant van de genodigden en zeiden dat niet alle ouders in de gelegenheid zijn om hun kinderen bij iemand te laten. "Als je kinderen hebt en van ze houdt dan weet je dat je liever niet wilt gaan als je kinderen niet mogen komen" aldus een van de internetters. Bruid en bruidegom zouden uit respect voor de genodigden kinderen gewoon mee moeten laten doen omdat ze zo ouders anders in een lastig parket dwingen. Ouders moeten zelf kiezen of ze hun kinderen thuis laten zodat ze zorgeloos van het moment kunnen genieten. Veel mensen gingen echter achter Quintana staan:"Het is jouw feestje, nodig lekker uit wie je wil met kaartjes met daarop de nodige instructies."

Advertisement

Niet alle genodigden kunnen zich vinden in haar keuze. Enkele ouders vatten haar keuze op als teken van respectloosheid en wensen liever niet te komen op de grote dag. Ben jij zelf ooit bij een huwelijk geweest waar geen kinderen bij waren? Zou jij aan zo'n bruiloft willen deelnemen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt