Bruiloft tussen beste vriendinnen: twee jonge vrouwen vieren de platonische liefde tussen singles - Curioctopus.nl
x
Bruiloft tussen beste vriendinnen: twee…
Gelukkige kinderen opvoeden volgens de Montessori-methode: 15 educatieve principes om in gedachten te houden Mannen komen van een andere planeet en deze 15 foto's bewijzen het

Bruiloft tussen beste vriendinnen: twee jonge vrouwen vieren de platonische liefde tussen singles

24 Augustus 2021 • Door Janine
4.592
Advertisement

Wat is familie? Wanneer kun je beweren deel uit te maken van een gezin? Ongetwijfeld als je je veilig voelt, als je je geliefd voelt. Voor sommigen is het iemand die hetzelfde dak en dezelfde waarden deelt, voor anderen zijn het twee mensen die verbonden zijn door een huwelijk of door een impliciete overeenkomst: ieder van ons heeft hoogstwaarschijnlijk een ander concept van familie. Jay Guercio en Krystle Purificato hebben hun eigen concept van familie, waarin de platonische liefde tussen twee beste vriendinnen wordt gevierd.

via: nypost

Jay en Krystle hebben een familieconcept dat voor velen nieuw is: ze zijn getrouwd en voeden een kind op ondanks dat hun liefde platonisch is en ze alleen verbonden zijn door een diepgaande vriendschapsband. De twee vrouwen kennen elkaar al vele jaren en deelden gedurende die tijd hun verhalen over liefdesrelaties die misliepen. Beiden vertrouwden elkaar en deelden hun twijfels en teleurstellingen. Beiden realiseerden zich dat hun eerdere teleurstellingen in de liefde op de een of andere manier hun zelfrespect onder druk hadden gezet. Op een dag gebeurde er iets dat hun leven veranderde: een vriend van hen noemde hen gekscherend “moeders”. Op dat moment wisten de twee vrouwen het: "Krystle en ik keken elkaar aan en zeiden: “Ja, dat is wat we willen.” Dit stelde ons op ons gemak en gaf dit beeld van wat onze toekomst zou kunnen zijn”.

Jay en Krystle, ondanks dat ze geen liefdesrelatie hebben, trouwden en werden “platonische bruiden”: ze gingen samenwonen en delen een deel van hun tijd met hun vriend Eddy, alsof hij hun zoon was. De twee jonge vrouwen gaven toe dat ze niet geïnteresseerd zijn in romantiek: ze hebben liever stabiliteit, samenwerking, een gezin waar teamwerk is. Samen vonden ze wat ze zochten. Maar deze familie is niet de enige die de platonische liefde viert: in de loop van de tijd zijn er zelfs online platforms en applicaties ontstaan ​​om te zoeken naar mensen die dezelfde visie delen - voor velen beschouwd als een “alternatief” gezin. Hoewel er geen gebrek aan kritiek is geweest, is dit gezin gelukkig en een gezin zijn betekent precies dat: waarden en tijd delen, en het niet laten ontbreken aan wederzijds respect.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt