Deze jongen zei dat hij van Mars kwam om ons waardevolle informatie te geven - Curioctopus.nl
x
Deze jongen zei dat hij van Mars kwam…
Op een vlucht betaalde ze €5,50 voor Een vader dwingt zijn zoon om zijn PlayStation kapot te maken omdat hij slechte cijfers haalde op school

Deze jongen zei dat hij van Mars kwam om ons waardevolle informatie te geven

27 Augustus 2021 • Door Janine
43.029
Advertisement

Door de geschiedenis heen hebben sommige mensen schokkende beweringen gedaan: er zijn verhalen verteld en boeken geschreven door mensen die beweren uit de toekomst te komen, of zelfs van een andere planeet. Ter ondersteuning van hun woorden vertelden ze feiten en gebeurtenissen die in de toekomst zouden plaatsvinden. Maar hoeveel waarheid zit er achter? Boris Kipriyanovich is een man geboren in 1996 in Rusland, maar toen hij nog een kind was, zei hij dat hij van Mars kwam.

In 2007, toen Boris nog maar 11 jaar was, zei hij publiekelijk dat hij van de planeet Mars kwam en dat het zijn missie was om degenen die op planeet Aarde leven te redden omdat er een apocalyptische nucleaire oorlog zou komen. Zijn woorden trokken de aandacht van de hele wereld en de jongen was de hoofdrolspeler in verschillende interviews: iedereen werd getroffen door de details die Boris vertelde. Bovendien kon niemand uitleggen hoe het mogelijk was dat het kind - nog zo jong - zo'n geavanceerde kennis had op het gebied van astronomie en planeten. Maar hij gaf altijd een verklaring: hij zei in feite dat hij piloot was bij de luchtmacht van Mars.

Volgens de verhalen van Boris wordt de Rode Planeet nog altijd bewoond. De populatie zou echter niet zichtbaar zijn omdat het zich onder de aardkorst bevindt, waar men na een natuurramp hun toevlucht zoekt. Wat zou je gedacht hebben als je naar deze woorden had geluisterd? Mensen dachten dat het kind gewoon veel fantasie had, maar ze konden niet uitleggen hoe het mogelijk was dat Boris het had over Mars, zijn steden, zijn bewoners van zeven meter lang. Tegenwoordig is dat zeker vage informatie: hoewel we vandaag denken dat Mars in de niet al te verre toekomst een bewoonde planeet kan zijn, kunnen we nog niet aantonen dat de door Boris gepresenteerde perspectieven gegrond zijn.

Maar de jongen leverde ook gegevens en informatie, die vandaag, enkele jaren later, door wetenschappers zijn geverifieerd: Boris legde in een van zijn interviews de bewegingen van de planeten uit en ook enkele gecompliceerde astrofysische vergelijkingen die momenteel worden gebruikt. Het is niet duidelijk waar de jongen zich nu bevindt, hoewel er wordt gezegd dat hij in een Russische stad woont.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt