Hij doet haar een huwelijksaanzoek met de ring van zijn grootmoeder, maar zij vindt het niet mooi en lacht hem uit op het web

Janine image
door Janine

09 September 2021

Hij doet haar een huwelijksaanzoek met de ring van zijn grootmoeder, maar zij vindt het niet mooi en lacht hem uit op het web
Advertisement

Het huwelijksaanzoek is een belangrijk moment voor een stel. Volgens de traditie knielt de man voor zijn partner en vraagt ​​haar ten huwelijk, terwijl zij - met trillende hand - de trouwring aanneemt. Hoewel de ring natuurlijk alleen het symbool van verbintenis vertegenwoordigt, hechten sommige mensen veel belang aan de aard, de kosten en de schoonheid van dit object. Er zijn ongelooflijk dure en glanzende trouwringen, en dan zijn er ringen waarvan de sentimentele en emotionele waarde de economische waarde overtreft. In het bizarre verhaal dat we je gaan vertellen, is een meisje de hoofdrolspeelster die de foto van de trouwring die haar vriend haar heeft gegeven op sociale media heeft gedeeld. Hoewel het gaat om het gebaar en de betekenis achter dat symbool, lijkt het meisje dit niet te hebben begrepen en gewaardeerd.

via reddit

Advertisement
reddit

reddit

Het juweel was in feite van zijn grootmoeder: het is de ring waarmee de grootvader van de jongen zijn vrouw vele jaren eerder ten huwelijk vroeg. Achter die ring zit een lang en groot liefdesverhaal, maar zij heeft perplexiteit getoond over de esthetiek van de ring. Aanvankelijk dacht de vrouw dat het een grap was: ze zegt zelfs dat toen haar partner haar ten huwelijk vroeg met de ring van haar grootmoeder, ze haar lachen moest inhouden. “Maak je een grapje?” dacht ze. De vrouw zei dat ze de ring niet mooi vond, maar raakte al snel gewend aan het uiterlijk: "Ik tolereer het alleen omdat het van zijn grootmoeder was en omdat dit mijn gelukssteen is", zei ze in haar post.

Advertisement
reddit

reddit

Zoals je je kunt voorstellen, hebben veel gebruikers naar haar uitgehaald. Ze bekritiseerden het meisje omdat ze weinig gevoeligheid toonde en haar vriend op internet in verlegenheid bracht. Andere gebruikers hebben haar omschreven als oppervlakkig ondankbaar: het meisje had geen gewicht en belang mogen hechten aan de esthetiek van het object, wat betreft de sentimentele waarde ervan en het gebaar van haar vriend. Er zijn ook mensen die zeiden dat de vriend de ring terug had moeten nemen en weg had moeten rennen na het zien van haar reactie. Sommige vrouwen steunden het meisje in plaats daarvan en zeiden dat de ring oud is en daarom misschien niet de smaak van onze dagen weerspiegelt. Wat vind jij? Is het meisje echt oppervlakkig of moet de vriend rekening houden met de smaak en mening van zijn toekomstige vrouw?

Advertisement